Premijer Liga 2011/12

1. A ove Junajtedovce, slavolovce, neću ni da komentarišem. Do juče su svi vlažili na Čelsi, sad je Junajted najpopularniji srpski klub. Fuj.

2. Jel ima neko objektivan da mi kaže ko je bio bolji ?

Liverpul im se najeb'o keve, a ova mančesterska govna je opet prokenjalo! :D A znaš šta je najgore, što je to i subjektivno i objektivno mišljenje, samo bi objektivno moglo da se sroči u fazonu : ekipa Liverpula je dominirala tokom većeg dela utakmice, ali je Mančester Junajted na kraju izveo jedan šuntav korner, posle kojeg se lopta još šuntavije odbila do Čikarita i završila u Liverpulovoj mreži. Ma govna usrana mančesterska. Govna su bili, govna će i ostati. Samo će nekad davati usrane golove u 86. a nekad u 96. minutu.

3. Ja mislim da city il junajted osvaja titulu čelsi 3 a 4 totenhem.

4. 4. je Liverpul, realno...

5. Јебем ти Јунајтед у курац. Не зна се да л више мрзим њих или Сити. По мени је ипак главни фаворит Челзи.

6. ČELSI JE ŠAMPION, MOŽETE SE LADNO KLADITI NA TO...

7. ČELSI JE ŠAMPION, MOŽETE SE LADNO KLADITI NA TO...

Samo se ti nadaj... :D Ma nema teorije da će pored ovih mančesterskih govana Čelsi da uzme titulu.

a 4 totenhem.

Da, da, 'oće to... :)

8. Попушиће Манчестерска говна...не брини. Мене плаши то што Ливерпул опет неће ништа да узме.

9. Какав Челси, неће они освојити наредних 20 година

10. FLYING HIGH, UP IN THE SKY,
    WE'LL KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH!!!!
    FROM STAMFORD BRIDGE TO WEMBLEY
    WE'LL KEEP THE BLUE FLAG FLYING HIGH!!!!

11. 1. Цхелсеа
    2. Сити
    3. Ливерпул
    4. Јунајтид
    5. ЊУКАСТЛ!

за остале ми жили чмарина

12. E lexo, imaš pvt, izvini što si čekao, nisam bio tu. :)

13. Ливерпул одиграо текму са противницима свог ранга, ДОБРО ДА НИСУ ИЗГУБИЛИ

14. dzanki vajdu racku.
    Liverpul je u toj jednoj tekmi stvorio vise sansi nego Njukasl u svih 9 zajedno.....

15. и њукасл тренутно на бод од ЈУНАЈТЕДА

16. ДРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРЕНТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

17. Smesno mi je sto se Siti ponadao da valjaju kurcu.

18. СИСАЈ МРТВИ ДОДИ, СИСАЈ МРТВА КУРВО ДАЈАНА, СИСАЈ АРАПСКИ ИЗБЉУВКУ МРТВИ ФУЛАМЕ!!11 САХА 22222222222222222222222222222

19. 333333333333333333333333333333333333333 А САД НА ТИТУЛУ!!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.