Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ste gledali trejler za novi film Six and the City??
lolololo
U najgoroj sezoni od vajkada 2 boda iza Liverpula a ovi se bore za titulu ikoji kurac :D
sansajne mi se borimo za 4.
niko realan nije ciljao titulu prije pocetka sezone. ne moze se sa 6. na prvo tako brzo, to samo u Njemackoj moze.....
Lolololllolololo!
arsenal se vracaaa :D
Kako mi je drago što mi je Junajted izgubio. Valjda će ovo Fergusona paora protresti u tu glavu senilnu da ne ubacuje decu za tekme gde treba da igraju muškarci. Kakav Evans, kakav Anderson. Gde je Vida, gde mi je Gigs bre? Koji kurac jebeno. I treba im ovakvo poniženje.
#MCFC: 17 attmepts, 7 on target, 6 goals.
#LFC: 29 attempts, 15 on target. 1 goal.
jebemtizivot! eto zasto smo mi peti, a Siti prvi..... dal sreca il jednostavno n'umemo da damo go jebemliga.....
Ево како клуб са невероватном традицијом и историјом држи час мртвом инстант клубу из Лондона. Да се зна који клуб у Лондону одувек води главну реч, јебеш паре, јебеш све, само нек их КПР наканта до максимума!
Sedplase kaznio vas Bog za one Suarezove glumatarije protiv nas. Poznat ovaj klinac?
http://www.vintagebluekipper.com/assets/images/blubber/toffee_gerrard.jpg
Ололололо, ја имам постер са овом сликом, ако нисам обрисао. То ми ваљда један од првих.
lolo fin decko, osvjao pun kurac trofeja (osim jednog) al ne u plavom dresu ;)
sto se glumatarija tice, penal je bio, a crveni ne (to sam vec reko u ovoj temi ranije) ali Suarez nikako ne moze bit kriv jer je sudija ispao idiot....
http://www.vintagebluekipper.com/assets/images/blubber/toffee_gerrard.jpg
Au, kako sam se razočarao kad sam video tu sliku prvi put. Jedan jedini, nepobedivi Stivi Dži da na ovo spadne, sramota! A za Karagera mi se jebe, on je ionako indijanac. Btw, jebi i Čelsi! Samo skalpiraj!
lolo rece lik sa grbom Sitija na glavataru.....
Karager je igračina. Po difoltu mrzim Liverpul, ali reći za Karagera da je Indijanac je neiskusno.
http://i51.tinypic.com/2ngxwyt.png
Jedan od komentara na katastrofu Mancestera danas
Puni boraniju!!!!
jest da nije premijer, ali je čelsi objasnio onim dankanovim šalebajzerima...
A šta misliš što mi je blejao njihov grb na glavataru? :D
Бури, које ће нам пичке материне Карлинг? Испадали смо ми и од Лутона и гована раније... не занима то нас, кад смо тек кренули оштро у лиги. Само ме плаши што ће изгледа купити мртви Мојес Ибишевића, онда смо најебали ко жжути... Који ће нам курац та сподоба?
A šta misliš što mi je blejao njihov grb na glavataru? :D
pa posto sam vec nekoliko puta banovan zbog vrijedjanja, rekao bih ti da je to zato sto si picka i smrad od coeka koji ide uz vjetar. za koji dan ces da turis Celzijev grb na glavatar kad napune Arsenala na primer, a ovamo ces kao neka ljiga da se predstavljas kao liverpulov navijac i da trolujes nas ostale izjavama kako je Karager indijanac, Stivi picka prodana, a Keni idiot. to bih ti rekao, al necu, precutacu.....