Premijer Liga 2011/12

1. ste gledali trejler za novi film Six and the City??

lolololo

2. Arsenal se vraca pa vi pricajte sta hocete

U najgoroj sezoni od vajkada 2 boda iza Liverpula a ovi se bore za titulu ikoji kurac :D

3. sansajne mi se borimo za 4.
    niko realan nije ciljao titulu prije pocetka sezone. ne moze se sa 6. na prvo tako brzo, to samo u Njemackoj moze.....

4. ste gledali trejler za novi film Six and the City??

Lolololllolololo!

5. arsenal se vracaaa :D

6. Kako mi je drago što mi je Junajted izgubio. Valjda će ovo Fergusona paora protresti u tu glavu senilnu da ne ubacuje decu za tekme gde treba da igraju muškarci. Kakav Evans, kakav Anderson. Gde je Vida, gde mi je Gigs bre? Koji kurac jebeno. I treba im ovakvo poniženje.

7. #MCFC: 17 attmepts, 7 on target, 6 goals.
    #LFC: 29 attempts, 15 on target. 1 goal.

jebemtizivot! eto zasto smo mi peti, a Siti prvi..... dal sreca il jednostavno n'umemo da damo go jebemliga.....

8. Ево како клуб са невероватном традицијом и историјом држи час мртвом инстант клубу из Лондона. Да се зна који клуб у Лондону одувек води главну реч, јебеш паре, јебеш све, само нек их КПР наканта до максимума!

9. Sedplase kaznio vas Bog za one Suarezove glumatarije protiv nas. Poznat ovaj klinac?
    http://www.vintagebluekipper.com/assets/images/blubber/toffee_gerrard.jpg

10. Ололололо, ја имам постер са овом сликом, ако нисам обрисао. То ми ваљда један од првих.

11. Sedplase kaznio vas Bog za one Suarezove glumatarije protiv nas. Poznat ovaj klinac?

lolo fin decko, osvjao pun kurac trofeja (osim jednog) al ne u plavom dresu ;)
    sto se glumatarija tice, penal je bio, a crveni ne (to sam vec reko u ovoj temi ranije) ali Suarez nikako ne moze bit kriv jer je sudija ispao idiot....

12. Au, kako sam se razočarao kad sam video tu sliku prvi put. Jedan jedini, nepobedivi Stivi Dži da na ovo spadne, sramota! A za Karagera mi se jebe, on je ionako indijanac. Btw, jebi i Čelsi! Samo skalpiraj!

13. Jedan jedini, nepobedivi Stivi Dži da na ovo spadne, sramota

lolo rece lik sa grbom Sitija na glavataru.....

14. Karager je igračina. Po difoltu mrzim Liverpul, ali reći za Karagera da je Indijanac je neiskusno.

15. Jedan od komentara na katastrofu Mancestera danas

On a scale of 1-6 how humiliated do you think Man Utd fans are now?

Puni boraniju!!!!

16. jest da nije premijer, ali je čelsi objasnio onim dankanovim šalebajzerima...

17. lolo rece lik sa grbom Sitija na glavataru.....

A šta misliš što mi je blejao njihov grb na glavataru? :D

18. Бури, које ће нам пичке материне Карлинг? Испадали смо ми и од Лутона и гована раније... не занима то нас, кад смо тек кренули оштро у лиги. Само ме плаши што ће изгледа купити мртви Мојес Ибишевића, онда смо најебали ко жжути... Који ће нам курац та сподоба?

19. Blake Griffin
    A šta misliš što mi je blejao njihov grb na glavataru? :D

pa posto sam vec nekoliko puta banovan zbog vrijedjanja, rekao bih ti da je to zato sto si picka i smrad od coeka koji ide uz vjetar. za koji dan ces da turis Celzijev grb na glavatar kad napune Arsenala na primer, a ovamo ces kao neka ljiga da se predstavljas kao liverpulov navijac i da trolujes nas ostale izjavama kako je Karager indijanac, Stivi picka prodana, a Keni idiot. to bih ti rekao, al necu, precutacu.....

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.