Premijer Liga 2011/12

1. AAAAAJJJJJJJJOOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!11111111111111111

2. Сити издоминирао и на терену а и на трибинама! ДИЈАМАНТ!Али како су их развукли , ко што коментатор рече , осетили мршу :))

3. KAKVA UTAKMICA NA KREJVEN KOTIDŽU!

4. ПИШАЈ ПО ЈУНАЈТЕДУ!!1

5. hahahahahhahahha komedija jebote!

6. ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ ДА ЈЕ СМРДЉИВИ ДЕРБИ ИЗМЕЂУ АРАПА И ГОВНАРА ЗАСЕНИО НАШ ТРИЈУМФ НАД ШИФТАРИМА НА КРЕЈВЕНУ???? КО ВАС ЈЕБЕ, ЏОФРИ И ЈА СМО ГЛЕДАЛИ НА 100 СТРИМОВА И БИЛИ НА ПВТ, САД СМО СИГУРНИ ДА ИДЕМО У ТОП 3!!! СИЈАЈ ДОДИ АЛ ФАЈЕДЕ, СИСАЈ МРТВА ДАЈАНА!!!!1

7. ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ ДА ЈЕ СМРДЉИВИ ДЕРБИ ИЗМЕЂУ АРАПА И ГОВНАРА ЗАСЕНИО НАШ ТРИЈУМФ НАД ШИФТАРИМА НА КРЕЈВЕНУ????

+100000!!!111 Utakmica kao režirana od strane Hičkoka, kakav fudbal! Ovo nije bilo za one sa slabim srcima! Moralno sam pao, ali me je brat Dane uverio da će naš klub pobediti što se i obistinilo!

8. Siti je usrala utakmica, jeste zasluženo pobedio, i zasluženo sa tom razlikom, ali ih je toliko usrala utakmica da je to neverovatno! Dali gol u jeku napada Junajteda, iz praktično prve prave prilike, Junajted, što se nije očekivalo odmah znatno pao u igri. Start drugog poluvremena, crveni karton, posle Siti sa dva brza gola rešava utakmicu, Flečer na trenutak dao nadu Junajtedu, ali neorganizacija u igri, što nikad nije moglo da se kaže za Junajted, dovela je da iz tri kontre prime još tri gola ... A i Fergi je pojeo svoje govno što mu nije igrao Vidić i naravno veliki Rajan! Bravo za Siti, zaslužena pobeda, samo molim ove "navijače" Sitija da se ne uživljavaju previše, jer nikad na vukajliji do sada nisam video nekog pravog navijača Sitija. Koliko god može da se kaže pravi navijač stranog kluba...

9. vi Evertonjani bi trebalo da se klanjate slici onog Mojesa kao ikoni, sta covjek radi sa onako trulim timom bez imalo ulaganja, njemu svaka cas'.

10. Arsenal se vraca pa vi pricajte sta hocete

11. GROFOZIJE JAVI SE LOLOLOLO! Sedplase brate, ma i on počeo da kenja, niti je uvodio Drentea niti Veliosa od prvog minuta! Igra nam mrtvi Nevil, šaban koji sa šatira u pedesetoj!

12. sedplas

vi Evertonjani bi trebalo da se klanjate slici onog Mojesa kao ikoni, sta covjek radi sa onako trulim timom bez imalo ulaganja, njemu svaka cas'.

То сви лаици кажу. Мсм, они који не прате као ми Евертон. Има он тим, увек је и имао тим, и ја тврдим да је он највећи кривац за лоше резултате у последње време. Не можеш ти тек од 10. кола да убациш Дрентеа у игру, или Велиоса, или да држиш Невила мртвог цео живот да игра, манчестерско мртво ђубре! Не можеш да отераш онакве играче и НЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ ПРЕВИД У УГОВОРУ И ДА ТИ НАЈТАЛЕНТОВАНИЈИ ИГРАЧ ГОССЛИНГ ОДЕ У ЊУКАСЛ ЗА ЏАБЕ.

Ето, то је џинџер Мојес укратко, јебем га у уста.

13. samo molim ove "navijače" Sitija da se ne uživljavaju previše, jer nikad na vukajliji do sada nisam video nekog pravog navijača Sitija. Koliko god može da se kaže pravi navijač stranog kluba

a jel mozemo mi mrzitelji Jedinstva da vam se rugamo? lolo

Храбри Краљ Џофри
    GROFOZIJE JAVI SE LOLOLOLO! Sedplase brate, ma i on počeo da kenja, niti je uvodio Drentea niti Veliosa od prvog minuta! Igra nam mrtvi Nevil, šaban koji sa šatira u pedesetoj!

iskreno, ne znam detalje sa pojedinih utakmica, taktike i to, ali generalno gledano, on jebe kao menadzer. ja ne znam kad ste vi onako kupili nekog igraca za dobre pare zadnji put? mozda Felaini prije neku godinu? a uvjek, jebeno uvjek zavrsavate na dobrim pozicijama. Mojes jebe! on vas izvlaci da ne odete u kurac....

edit
    dankane ako stvarno mislis da bi sa drugim menadzerom a sa istim timom zavrsili visocije od 15-tog mjesta, zajebo si se gadno. dovoljno je da vam se povrijedi jedan igrac i vi nemate alternativu, eto kolko imate jak tim.....

14. Курац! Купљен онај татарин Биљадетинов или тако нешто, из Локомотиве за брдо пара. Па му овај није дао да игра. Не да му ни сад. Ево, од почетка сезоне до данас играо је човек без ИЈЕДНОГ шпица од старта. Шта причати даље о неозбиљности...

ЕДИТ Седпласу

Има алтернативе итекако. Само што се људи попут Вона или Бакстера терају на позајмице. А о Вону не треба трошити речи, он је са 16 година давао голове у Премиер лиги, а где је сад? Ђубре га тера кад год се врати. Умри Дејвиде!

15. Njukasl jebo, jebe i jebace.

16. a jel mozemo mi mrzitelji Jedinstva da vam se rugamo? lolo

Samo u normalnim granicama :)

17. lolo kajaces se Dankane, oticice Mojes najebacete....

18. Хахаха, ја се надам да ћу доживети да видим то, Седпласе ;)

19. e ovaj siti ima čelsi da otrese ko pičku... samo gledajte...

AVB I MATA JEBU...

20. lolo kajaces se Dankane, oticice Mojes najebacete....

Sa tvog posta u Božje uši!!!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.