U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Pre će Čelsi nešto da osvoji, nego Liverpul.
Нит Челсеј, нит Ливапул...то су бе трубица екипе...
e jebem ti zivot, a mogli su mene za dzabe... trenutno sam bez angazmana.
+1234567890 Zar nije trebalo da potpišeš profesionalni ugovor z Birmingem Sitijem? xD Imam ja ortaka koji se ložio da mu je stric obećao kako će potpisati za Birmingem a lik realno ni u školskom ne odigra nešto. :)
grifine smaras, nema sta da raspravljamo, necu da spemujem vise temu o tome. idi navijaj za siti....
Sede, šta misliš , ćemo da ih naduvamo kad dođu do 9. kruga pakla, poznatijeg kao Enfild? :D Ako Kouts ne pravi početničke greške, a Dani i Džonson budu zdravi, ne vidim šanse za njih. E da, jel igrao Adam protiv Noriča? Nisam bio kod kuće, a mrzelo me da se cimam sa onlajn tv-om
Kerol ne vrijedi kolko su ga platili.. Baš ni blizu.. Liverpul osvaja naredne godine, ako ne ove. Ja to pričam, dugo već, zadnjih 5 godina sigurno. Ali ove godine je to to. Kolko sam provalio, najviše je navijača Liverpula. neka, neka, valja se...
Ma nije problem samo u Kerolu, on bi bio mašina za golove kad bi Keni umeo da ga upotrebi. Lik nije izgubio NIJEDAN JEDINI vazdušni duel otkako ga gledam u Liverpulu. Umesto da bleji napred, on nazad radi... nešto. Keni hoće da ga nauči da igra fudbal, što ne može. Nije mu u kodu, jbg. A koga ima iza sebe? Najsebičnijeg igrača na ostrvu, koga naizmence volim i mrzim, Dauninga, koji je totalno van forme, i Hendersona, koji će tek da pokaže šta zna.
Ja navijam za Liverpul, ali da bi osvojili titulu sledece sezone potrebno je da dovedu 3 igraca svetske klase i da ih poprilicno posluzi sreca.
Nemoj sad zezat. Keni je donio poslednju tituu Liverpulu. Donio je i titulu Birmingemu. Zna lik što radi. Da ne pišem podatke koje znamo svi. Sad smo svi selektori, menadžeri, nemam pojma. Dauning je u zadnjih nekolko godina iza Gigsa i Lamparda bio lik sa najviše asistencija u EPL. Tako da to o sebičnosti ne ide. Da nije u formi, nije. Henderson igra ok. Ne znam što kažem ja sad ođe, slažem se sa tobom uglavnom. Kerol baš osvaja vazdušne duele. Baš je prejaka šponda. No sad se Džer vratio, da se vrati malo u formu najjaču i biće to bolje..
edit: Ovo sam gospodu napisao..
Nisam mislio na njega, već Suareza. :) A nisam rekao da je Keni loš, već da tu greši. Jebi ga, pa jesmo li mi Srbi stručnjački narod ili nismo :)
Sede, šta misliš , ćemo da ih naduvamo kad dođu do 9. kruga pakla, poznatijeg kao Enfild? :D Ako Kouts ne pravi početničke greške, a Dani i Džonson budu zdravi, ne vidim šanse za njih. E da, jel igrao Adam protiv Noriča? Nisam bio kod kuće, a mrzelo me da se cimam sa onlajn tv-om
igrali Adam Stivi na sredini. pojeli su nas, zbog njih dvojice su ovi stvorili 10tak sansi i na kraju i dali gol al jbg....
@Šta_htjedoh_reći
blekburnu ne birmingemu :D
baj d vej, ove sezone je Suarez dao 7 golova (kup i liga) od toga, 6 je dao dok je igrao sa Kerolom, slucajnost ili ne, jebemliga ne znam.....
a sto se utakmica tice, da bi mi da se najebemo majke Hodzsonu i njegovom usranom Vest Bromu pa onda polako ostalo.... utakmice protiv Sitija i Celzija me ne brinu ni najmanje jer mi uvjek takve meceve odigramo dobro. nas jebu Stouk, Noric, Vigan i takva govna.....
Ај да прогнозирамо предстојеће коло
Евертон - Јунајтед 2
Чесли - Арсенал Х
Сити - Вулва 1
Норич - Блекбурн 1
Сандерленд - Астон Вила Х
Свонси - Болтон 2
Виган - Фулам 2
ВБА - Ливерпул 1Х
Тотенхем - КуПеЕр 1
Стоке - Њука Х
Евертон - Јунајтед 1X (uvjek mogu ali nikad, jebeno nikad ne zakinu Jedinstvo valjda ce sad)
Чесли - Арсенал 2 (jebga, mislim da Arsenal ne moze protiv nji')
Сити - Вулва 1
Норич - Блекбурн 1 (fino igraju jebemliga, dobice)
Сандерленд - Астон Вила 1
Свонси - Болтон X
Виган - Фулам 1
ВБА - Ливерпул 2 (red bi bio)
Тотенхем - КуПеЕр 1
Стоке - Њука 1 (da dzanki konacno prestane da kenja)
Everton - Jedinstvo X
Čelzi - Arsenal X
Građanski - Vukovi 1, repriza kupa
Norič - Blekburn 1
Sanderlend - Aston Vila 1X
WBA - Liverpool 2
Stouk - Njukastl 1X, da jebe rak raka, ne idu bodovi sa Stokinog stadiona.
http://i797.photobucket.com/albums/yy260/raybarnes_2009/61_sixandthecity.jpg
http://www.sportske.net/vest/ultra-mentalita/zasto-se-junajted-plasi-gudisona-55207.html
Jel su zdravi Enrike, Škrtel i Džonson? I jel Lukas nije pod suspenzijom?
zdravi svi mada kao za Suareza se ne zna, ali siguran sam da ce da igra. i nije Lukas pod suspenzijom igrace i on....
Onda ne vidim zašto ne bismo pobedili :)