Realno malo ko je očekivao pobedu Arsenala.. Ja bi bio zadovoljan i nerešenim.. Dati Čelziju 5 golova na Bridžu je mega jebeno.. Na prste se mogu nabrojati oni koji su ih uopšte i pobedili u ovoj Romanovoj eri..Ovo će biti veliko samopouzdanje za tim i igrače, da znaju da ako imaju muda (samopouzdanja) mogu u top četiri..
Potpuno sam zadovoljan :) Sve je išlo kao po loju, BEZ Stivija. A ovaj Dauning je promašaj godine. Ni jedna jedina asistencija, a plaćen je 15 miliona. Ako se ne dovede svecko levo krilo za zimu, eto nama krvave borbe za LE sa Totenhemom/Arsenalom.
ma kakva bre krvava borba za LE, si lud? :)
Dauningu treba klupa nekoliko utakmica i bice on bolji, moze on mnogo bolje..... a dok se on ne presabere imamo Belamija a tu je i Maksi da opet da koji het trik :D
fino je sto smo samo bod iza Celsija a igramo sa njima za 2 kola
Gledao sam utakmicu danas i ovo je bilo klasicno odradjivanje posla za Liverpul. Rani prvi gol i jos jedan taman pred poluvreme da se ubije utakmica. Voleo bih da cesce ovako igramo.
Madafaka, Buri ? Inače šta ima ...
Честитам саншајне, јеби га, зајебали су са четвртим голом, после било готово...
Sex on the Bridge
Ch3ls3a-Ar5enal.....
hahah, to bre!
ohoho arsenal celziju 5 komada, tri boda sa mosta, ocekujem da ovo bude dodatni vjetar u ledja.
auuu ovo nisam ocekivao :) svaka cast arsenalu, izgleda da su se vratili definitivno
Pu, nisam video gol Kolarova...a proglašen za igrača utakmice. Izgleda da će ovaj Boaš da se pakuje do polusezone.
Realno malo ko je očekivao pobedu Arsenala.. Ja bi bio zadovoljan i nerešenim.. Dati Čelziju 5 golova na Bridžu je mega jebeno.. Na prste se mogu nabrojati oni koji su ih uopšte i pobedili u ovoj Romanovoj eri..Ovo će biti veliko samopouzdanje za tim i igrače, da znaju da ako imaju muda (samopouzdanja) mogu u top četiri..
Било би лепо:
1.Челзи
2.Ливерпул
3.Манчестер Сити
4.Арсенал
Реално:
1.Манчестер Сити
2.Манчестер Ј.
3.Челзи
4.Арсенал/Ливерпул
Ajmo crveniiiii. Prva utakmica ove sezone koju nisam gledao, al pobjediše :)))
YNWA!!!!
Potpuno sam zadovoljan :) Sve je išlo kao po loju, BEZ Stivija. A ovaj Dauning je promašaj godine. Ni jedna jedina asistencija, a plaćen je 15 miliona. Ako se ne dovede svecko levo krilo za zimu, eto nama krvave borbe za LE sa Totenhemom/Arsenalom.
ma kakva bre krvava borba za LE, si lud? :)
Dauningu treba klupa nekoliko utakmica i bice on bolji, moze on mnogo bolje..... a dok se on ne presabere imamo Belamija a tu je i Maksi da opet da koji het trik :D
fino je sto smo samo bod iza Celsija a igramo sa njima za 2 kola
Gledao sam utakmicu danas i ovo je bilo klasicno odradjivanje posla za Liverpul. Rani prvi gol i jos jedan taman pred poluvreme da se ubije utakmica. Voleo bih da cesce ovako igramo.
млади бури јави се?
Какав Сити какве пичке материне...идите гледајте како се игра фудбал и како се скида невиност Стоки :)
Ел може онај Суарез да затвори уста? И да , како је себичан маму му јебем и још глуми неко лудило па се мршти ....... мислим да је прецењен ...
HA! komedija
http://www.youtube.com/watch?v=mv4f0a-9kds
Precenjen nije, ali jeste sebičan.
Уз мало среће и много среће, Њука мож да буде 2. после овог кола
Свака част оном ко води Њуку , отарасио се дебла и намлатио пара.
КОлко плаћен Суарез и ко све још има сличну цену као он на тој позицији?