Premijer Liga 2011/12

1. 31 gol a 29 utakmica, tako nesto... POBEDA !!!!
    Polako se penjemo u top 4.. Njuksal će valjda sada pasti jer ima 3 teške utakmice.. Liverpul je smešan tako da jedino Totenhem ostaje u konkurenciji .... http://arsenal-serbia.com/forum/Smileys/arsser/afc1.gif

2. Kakva govna govnjiva jebem im mater u picku, pa ja mislim da je trebao da im svira jos 500 jebenih penala, jer drugacije ne mogu da nas dobiju....

UP THE TOON

3. Saš reć da nije bio penal ?

4. persi oplodjava PONOVO

5. persi oplodjava PONOVO

Jašta .. Žervinjo se obrukao 2,3 puta jebo ga patak, izgleda mi ko šrkt a mogao bi da bude tata kao i Robi... Al brate kako Song igra ono je nenormalno, svetska klasa.. Trenutno su problemi što nema nekog da ga metne pored Robija kao i desni bek, mada je Koščelni solidno odigrao..Kace vrate Sanja, Gibs i Vilšer jebe keve i zavija sarme ekipa

6. Zahvat će biti obavljen u ponedeljak, a mladi Vilšer se neće vratiti na teren još nekoliko meseci.

TATIC Arsenal je potvrdio da je Bakari Sanja polomio fibulu i da će biti van terena tri meseca. CITAT
    jebemmumisa

7. Swansea Fans vs Man U
    Apparently the Swansea fans have been singing "there's only one Luis Suarez" all game.

lololo

8. Danas će biti 2:0, a zabijaju ih Luis i Kerol!

9. jebote zajebana su vremena dosla kad se nadam da ce Spering da igra. muka....

10. A zadnje vreme došlo kad je pitanje dal' će Čelsi ići u LŠ.

11. jebote zajebana su vremena dosla kad se nadam da ce Spering da igra. muka....

Hahahahah! :D Što, ko sve neće igrati danas?

12. Hefest osvaja sa Olimp junajtedom.

13. Hahahahah! :D Što, ko sve neće igrati danas?

pa samo Dzerard valjda, ali radije bi gledao kombo Lukas Spering, nego Lukas Adam. Pogotovo protiv Celzija....

14. Spiring je radilica, ali nije za Liverpul. Teška srca ovo govorim...

15. upravo zbog njegovog truda. Adam nije toliko aktivan i slab je defanzivno.

nego, prica se da Sujo ne pocinje iz nekog razloga....

16. Da ne bi prozvao Baneta zato što je pizda četnička. Videćemo, uostalom

17. Ima li neko link da radi? 20 linkova sam probao i ne rade.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.