Premijer Liga 2011/12

1. Arsenal se vratio u formu izgleda da je wenger poslozio kockice

2. Kolfild
    ne kapiram sta je sa njukaslom, zasto guraju ovako dobro

pa ono, Sanderlend je prosle godine u ovo vrijeme bio 4. pa je zavrsio na 7-8 mjestu. Blekpul je takodje bio u prvih 7-8 u Novembru pa je ispao iz lige. ima vremena, polako....

baj d vej, Laki duvaj kurac, onaj dan si isprozivao Suareza, danas je igrao ko Voronjin....

3. Pu, pu daleko bilo Sedplase ne baksuziraj nego nas podoj iz nebeske sise!

4. Кобјасните ми нешто ...... како Свонси игра премијер лигу када је из Велса?

5. Pa može, i Kardif je bio blizu. Oni su u paketu, samo su velšani kilaviji.

6. Ko će da čeka neđelju... Šta mislite, ko pobeđuje?

7. Ливерпул , јебем му све , сто пута ме разочарали да сам их и мрзео , али изгледа да и поред тога почињем да их готивим , несхватљиво ...

http://www.youtube.com/watch?v=ma3Nax8yyOE&feature=feedlik

Остали мечеви

Norwich C. - Arsenal 2
    Everton - Wolverhampton W. 1
    Manchester C. - Newcastle U. тешко , мислим да Њука не може да победи , али Х или 1 су најреалније опције , кладионичарски Х2
    Stoke C. - Queens Park R. Х
    Sunderland - Fulham Х
    West Bromwich A. -Bolton W. Х2
    Wigan Athleti - Blackburn R. 2
    Swansea C. - Manchester U. 2

8. eh, govna oce da kazne Suareza za rasisticke prozivke, a nemaju dokaze. Evrina rijec protiv njegove. govna lopovska!

nego, trebalo bi da mozemo da dobijemo Celzi jer ce da nas napadnu a mi obicno dobro igramo kad nas neko napadne. vidjecemo...
    Njukaslu je vjerovatno doslo vrijeme da izgubi, mada ko zna....
    Junajted ce vjerovatno da dobije, ali definitivno ne bih otpisao labudove jer igraju odlican fudbal sto su pokazali nekoliko puta do sad.

9. Кобјасните ми нешто ...... како Свонси игра премијер лигу када је из Велса?

I meni je to mnogo čudno. Prvo sam pomislio da je to zato što su u Ujedinjenom kraljevstvu, a onda sam se setio da sam glup. Zaista besmisleno. I meni zvuči mnogo glupo da ti idioti igraju Premijer ligu, ali ja se tu ne pitam, kao ni mnogi. Što je još luđe, Velšani imaju i svoju ligu te ne vidim apsolutno nikakvu potrebu da ulaze u engelsku Premijer ligu. Jebote stvarno krajnje idiotski. A što se ostalih tekmi tiče, ja mislim da će na StaFord Bridžu biti x, ali se potajno nadam dvojci. Konačno je vreme da se ovaj Njukasl malo smiri i sad će malo Siti da im kobjasni kako se igra fudbal. Ne znam što nabiše onoliko kvotu na Junajted, ali ću to svakako da iskoristim. Taj Svonsi tu traži neki kurac i dobiće ga.

10. Koliko su kaznili Suareza?

11. Juče sam sanjao kako smo ih dobili 8:3... eh da je sreće

12. Towelie_
    Koliko su kaznili Suareza?

nisu jos.
    ali je pokrenut postupak, samo ne znam na osnovu kojih dokaza, ali to nece sprijeciti govna da ga kazne....

13. Ma opušteno. Trebaće više vremena da se saslušaju svi svedoci, pa onda u slučaju da ga nedajbože osude, tu su onda žalbe i ta sranja. A i nigde nema audiosnimka toga, samo Evrina reč protiv njegove. Još ako se ispostavi da je Evra klevetao, za njega može da se traži ista kazna.

14. van persi jebeno nije normalan. dade jos 2 gola danas

15. Има времена , можда спакује још неки , лоло ..

16. kakva mu bjese statistika za 2011 god? mislim da je dao vise golova nego sto je odigrao utakmica, al ne znam tacno

17. Па не верујем баш , рече коментатор да му је ово данас био 30. или 31. гол у 2011 , а сигурно је одиграо више утакмица ...

18. a on je cesto povrijedjen pa zato... al u svakom slucaju mnogo je

19. Ima mozda 3 gola vise nego tekmi.

20. van persi jebeno nije normalan.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.