Premijer Liga 2011/12

1. Fulam smo sa onakvom ekipom nabili, šta će tek sad biti :D Zvučim kao pička, ali ako protiv Sitija bod izvučemo, dobri smo.

2. Nije kao pička, čoveče, pardon Bože :), ljudi imaju takvu timčinu da im se jebeni Tevez i Džeko smenjuju na klupi kao i razni drugi vrhnuski igrači! Biže odlično ako izvučemo bod, a pobeda je moguća samo u slučaju da oni odigraju baš loše, za šta bi bilo krajnje vreme... :D

3. ma kakav Tevez, on otiso u Argentinu da uziva u domacem koksu i kurvama sa Maradonom, jebe se njemu za Siti.

nego mozemo daih dobijemo, ako se dovoljno napale nasi, mogu da ih dobiju. Samo treba umrtviti Silvu

4. 25 Reina-------------- 25 Hart
    6 Aurelio-------------13 Kolarov
    23 Carragher ---------4 Kompany
    37 Skrtel -------------19 Lescott
    38 Flannagan-------- 44 Boyata
    16 Meireles ----------11 Johnson
    20 Spearing----------18 Barry
    21 Leiva--------------42 Touré
    18 Kuyt ---------------7 Milner
    7 Suárez------------10 Dzeko
    9 Carroll-------------32 Tevez

to su bili timovi prosle godine kacmo ih nabusili 3-0. njima Silva i Baloteli bili na klupi.
    jes da su oni jaci sad, igrace im Ricards umjesto Bojate, Aguero umjesto Teveza, Silva umjesto Dzonsona i vjerovatno De Jong umjesto Berija. ali to nije razlog da ih ne dobijemo :)

5. Realno, momci su ultra jaki. A posle već jednog dobijenog derbija, sumnjam da će imati snage da se izbore sa Sitijem. Da ne ispadne da sam nešto ubeđen da ne možemo da ih dobijemo, samo sam realan. Mada opet, nismo nešto preterano dobro odigrali ni protiv Čelsija pa dobismo. Videćemo. :)

6. treba da budemo cvrsti nazad, a to nam ide u zadnje vrijeme, i da pritiskamo visoko, kao protiv Celzija. njima odbrana i nije toliko jaka, Ricards je zivotinja a ostali su onako, Sujo i kompanija mogu da im se najebu keve (mogu, ne znaci da oce lolo).
    oni imaju utakmicu sa Napolijem u LS a 2 dana posle nas imaju Arsenal u kupu. tako da je to 3 vazne i teske utakmice u 7 dana, i koliko god da imaju veliki izbor igraca, to ne moze a da se ne osjeti....
    bice tesko, i bio bi zadovoljan i sa bodom, ali ne bih nas otpisao....

7. Pa vreme je da i taj Siti pukne u gostima jednu :)

Realno Liverpul mi je trenutno ogavan sa igračima kao Kerol, Adam i Downing i siguran sam da je ovo još jedna razočaravajuća sezona, jer će kiksati protiv malih klubova..
    Malo ste se primili jer ste pobedili posrnuli Čelzi, ali ubrzo će se to vratiti na svoje..

8. Realno Liverpul mi je trenutno ogavan sa igračima kao Kerol, Adam i Downing i siguran sam da je ovo još jedna razočaravajuća sezona, jer će kiksati protiv malih klubova..
    Malo ste se primili jer ste pobedili posrnuli Čelzi, ali ubrzo će se to vratiti na svoje..

Ništa lično, ali kako ste vi krenuli ove sezone, dobro je što niste u zoni ispadanja, tako da, ono... :) Nije to primanje. Liverpul ove sezone ima dosta jak tim, samo treba da jebeno pobeđuju Vulverhemptone i Svonsije i slične š ekipe u odnosu na njih i imaće zagarantovano 4. mesto što je pored ovakve konkurencije sasvim zadovoljavajuće. Kerol, koliko god puta da ističem da je debelo preplaćen, daleko od toga da je loš igrač. Meni je Adam gotivan samo zato što je odličan tehničar, ali kad ovako kompletno pogledaš, nije mi sigurno jedan od omiljenih igrača. Nemam pojma što svi prozivate Dauninga, lik je odličan igrač, iako je po mom mišljenju i on preplaćen. Jebiga, 20 i kusur milki za njega je ipak mnogo...

9. Brate, kapiram da nije u formi, ali već skoro tri meseca nema NI JEDNU JEBENU ASISTENCIJU. Što je pored najboljeg igrača glavom u PL sramota. Kerol je rudnik zlata, kad bi mogao da se iskoristi. Adama mnogo gotivim, ortak mi se smeje što sam bio toliko uzbuđen, ali on ima potencijala da sasvim lepo zameni Stivija. Bez Stivija smo prošle sezone guzili jake timove. E sad, te male utakmice su problem, Junajted i Juve su kroz istoriju uvek tu osvajali titule. Ali, to je psihološki problem, i to će se rešiti. Verujem.
    A što se Sitija tiče... Vidim da nam leže velike utakmice, tako da možemo da ih dobijemo, ali stvarno gaze.

10. Реално, по мени Ливерпул и Манчестер Сити имају најјаче тимове. За Сити се већ види пошто је први, а Ливерпул да је само мало озбиљније схватио оне мање утакмице, био сада у борби за титулу.

11. sunshine
    Pa vreme je da i taj Siti pukne u gostima jednu :)

Realno Liverpul mi je trenutno ogavan sa igračima kao Kerol, Adam i Downing i siguran sam da je ovo još jedna razočaravajuća sezona, jer će kiksati protiv malih klubova..

Kerola i ne gotivim mnogo, ne uklapa mi se u ovaj stil igre koji nam dobro ide bez njega, ali je vrlo koristan i moz' da donese novu dimenziju u igri. samo treba jebeno da se sabere i da igra kao sto zna.
    Adam je odlican igrac ali kad igra u sredini sa jos dvojicom. u formaciji 442 nije dobar jer je slab defanzivno, ali to mu je jedina mana po meni. onaj pas za Dzonsona kod gola je bio genijalan.
    Dauning je jednostavno van forme. poceo je dobro, onda nekoliko puta nije imao srece i sad je dosta slab... ali moze da se popravi.

Томислав Караџић
    Реално, по мени Ливерпул и Манчестер Сити имају најјаче тимове. За Сити се већ види пошто је први, а Ливерпул да је само мало озбиљније схватио оне мање утакмице, био сада у борби за титулу.

pa sad, nije da imamo najjaci tim, ali da smo imali malo vise srece imali bi 7-9 bodova vise sad. ovako, jbg....

12. YNWA!!!! Joj, Glena u kurac crni da ljubi čitav Enfild.

13. Реално, по мени Ливерпул и Манчестер Сити имају најјаче тимове.

Ne zaboravi Junajted. Mnogo su jaki. Njima su rezerve klinci koji kidaju i po koji matorac vrste Berbatov. O prvom timu da ne trošim mnogo reči... Samo bi mi bilo mnogo drago da nekako završimo iznad tih govnarčina, pa makar mi bili 9. a oni 10. Koliko ih mrzim jebote! Svaka 2. tekma neki gol u 93. minutu i neki odbitak! Što ih ne dobismo onomad na Enfildu nego se i tu govna izvukoše. Mutavi neki korner i šuntavi odbitak do Čikarita, eeeej, Čikarita koji sa sve štiklama nema metar i žilet. Ali neka, sve se vraća sve se plaća. Sjebaće se i oni negde...

14. Ja vam kazem da city nece osvojiti ove godine titulu, mozda izgledaju sad jaki ali ovo je engleska liga, vidjece te kad ga ufati kriza tamo nekad u februaru kad pocnu gubit poene, to se Arsenalu desava vec 5-6 godina, Celziu 2-3 godine, Liverpul uvijek negdje zabrlja na malim tekmama, jedino Jedinstvo nikad nema tih momenata u kojim 3 tekme zaredom gubi.

15. Реално, по мени Ливерпул и Манчестер Сити имају најјаче тимове.

Ako ćemo po imenima Čelzi je mnogo jači od Liverpula..

E šo sam čuo dobru foru, nevera:

Which ship has never docked at Liverpool?

The Premiership. :D

16. Све зависи ко има дужу и квалитетнију клупу , по мени прве поставе су вечини јаке , типа , Сити ,Јунајтед ,Челси ,Ливерпул ,Арсенал , Тотенхем .... док клупу јаку имају Сити ,Јунајтед и евентуално Чесли ...

17. Sumnjam Denisxe. Ući će oni u neku lošu seriju, to moraju, ali koliko će trajati ta nazovi serija je veliko pitanje jer je to jedna ultra jaka ekipa. A ako dovedu još nekog odličnog igrača i na zimu, što je i više nego verovatno, tek tad će biti teško da iko drugi osim usranog Junajteda uzme titulu. Bez konstantno dobre igre ne možeš da očekuješ titulu a jedine 2 ekipe koje jesu konstantne su ta mančesterska govna. Voleo bih da se Liverpul jednom u životu uozbilji i nakanta te smešne ekipe i KONAČNO uzme titulu, ali to baš i nije realno pored ovakve konkurencije i njihove loše igre protiv takvih pičkamaterina ekipa.

Which ship has never docked at Liverpool?
    The Premiership. :D

What, is that supposed to be funny? :) Decxko, ovo se zove fora!
    What have Paul Merson and a can of Coca Cola got in common?
    They're both red and white and full of coke! LAJKA BOS!
    http://img.izismile.com/img/img4/20110111/640/like_a_boss_640_31.jpg

18. Napoli pokazao kako se dobija Siti, vidjecemo je li Keni obratio paznju

19. Keni je pokazao kako se dobija City jos prosle sezone kad su ih nakantali 3-0 na Enfildu.

20. Jeb'o te Bog blesavi, kakve im je kontre drmnuo onaj Napoli, zgranuo sam se! Nisu normalni momci. 'Ladno ova novotarija od kluba neće ni proći u nokaut fazu LŠ, osim ako se ne desi baaaš neko sranje i Napoli na strani ne dobije taj Viljareal, ali i to je daleko od nemogućeg, tako da se sve rešava u poslednjem kolu. A samo da odigramo i približno dobro što se realizacije tiče i biće odlično...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.