Premijer Liga 2011/12

1. Ferguson je senilan. Dokaz za to je da je juče 'ladno zaboravio da izvrši izmene i mrš the fuck out Kerika mrtvog koji ima ubrzanje šestogodišnje devojčice i ubaci master Gigsa i da ubaci Čiču mnogo mnogo ranije. Pa mrtvu Benfiku ne mogu da dobiju, još prime 2 komada, mogu slobodno reći da su oba auto golovi. Ferdinand je definitivno odigrao svoje, odlazi on sledeće sezone. Sredina terena nikad u većem haosu. Ode Skols u penziju, Gigsa drži na klupi, igraju mu Kerik, Flečer i Valensija, sve rasni tehničari, jebem li ga.. Izbaci midfild plejmejkera a ubaci drvo da igra, ne drvo, nego balvan. Bože kako mrzim tog Kerika, tako je beskoristan. Jebala ga rotacija igraća da ga jebala.

2. E za Kerika i Flečera nikad neću razumeti kako su u Mančesteru.

3. Jesam li ja jedini koji je ,pre 5min na Pinkovom 'Nacionalnom dnevniku', video dva lika u Arsenalovim dresovima koji se krljaju?

4. Da, jesi. Desperija.

5. Dakle, Liverpul- Siti. Prognoze? Ko će igrati a ko ne?
    Mislim da Live pobeđuje, mada me ne bi čudilo ni da primimo 5 komada.

6. Stouk Blekburn
    Bolton Everton
    Cerlzi Vulvs
    Junajted Njukasl
    Norvic Kvinspark
    Sanderlend Vigan
    Vestbrom Spursi
    Arsenal Fulam

Svonsi Aston Vila
    Liverpul Siti

Mico ne prdi, primicemo 5 ako popijemo koji crveni. Do sad smo primili vise od jednog gola samo protiv Totenhema kacmo dobili 2 crvena...

7. Junajted ga izduvao na svom terenu. FUCK YEAH!!!

8. Ajd još sutra ovim idiotima da skinemo skalp, Bog da nas vidi :)

9. Misliš, ti da nas vidiš? :D

10. Eeee, da, da. Kako Rada da zaboravim? Kazniće me Rade za neoprostivi greh. Ali, veliki je Rade, oprostiće mi. xD Idemo bre danas nekako do jebene pobede! Jes da je malo (više) pederska pesma, ali tekst je poenta! :)
    http://www.youtube.com/watch?v=kIS7tXJQIXQ

11. pih. mogli smo da dobijemo. odrali smo ih u drugom....

12. Opet se mančesterska govna izvukoše... A neka, dobar je i bod, mada trebalo je da dobijemo.

13. sad u sledećoj dobijamo fulam. tako to valjda ide

14. U kurac, sad gledam snimak Liverpula. Bila dobra utakmica, al opet ovi nisu uspjeli da izvuku sva tri boda. Jebem li ga, kad će taj Suarez više početi da daje golove?

15. precenjen igrač, to sam uvek govorio

16. Jebem li ga, kad će taj Suarez više početi da daje golove?

Gospod Bog
    precenjen igrač, to sam uvek govorio

Koji vam je kurac ljudi? lik je imao JEDNU sansu danas i sutnuo je dobro al je Hart pedercina odbranio.
    nije dobijao lopte nikako, a i kad bi dobio uvjek bi imao po 2 igraca na ledjima. jos da ne pominjem da mu sudije redovno sviraju tek svaki peti faul.
    jednsotavno ne moze on da igra kao jedini spic- sto je igrao u zadnjih nekoliko utakmica, treba mu malo vise prostora.

17. 'De je bre Suarez precenjen. Ne znam da li si video danas kako je sam krenuo u kontru i preš'o k'o iz pičke 3, 4 igrača. Malo je sebičan, ali može mu se kad je toliko dobar. Ali sunac ti jebem, kako brani onaj Hart, ono je zver! Možete da ga ne gotivite, meni je nit' smrdi nit' miriše, ali brani čovek jebe keve! Što je najjače, Siti ga je doveo kao dobrog golmana, a ne kao nekog proverenog vrhunskog vrste Loris.

18. Harta je usralo danas ko nikad do sad, i to bas protiv Liverpula. Ima da primi neki kiks-gol u narednim kolima, ja kad vam kazem. Inace Liverpul dosta bolji, ali nam fali cutting edge, sto bi rekli Englezi.

19. Suarez je tata fudbala. Prljav je igrac,ali toliko ume, da je to divota. Liverpulu trebaju jos 2 igraca da bi bio konkurent za titulu. Odlican vezni red ima, napad je takodje ok,odbrana je najveci problem po meni,mada bi moglo neko krilo da zameni Dirka,iako je majstor...Bas sam mislio da cemo pribliziti Man Utd citiju,ali jbg...zanimljiva sezone,bice jebada do zadnjeg kola za Ligu sampiona pre svega,a sigurno i za ispadanje.Nadam se nekom pojacanju Liverpula tipa Mata sto je dosao u Celzi,i da budu u prva 4,da konacno LS ima onu istu draz od pre par godina...

Inace,iz dana u dan sve vise volim premier ligu. Danas gledam Italijane,imam sve arene,pa sam nazalost mogao da gledam sve utakmice...Katastrofa jebena. Izgubim 2 sata.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.