Prijava

Имају кеша да се испрсе за Суареза, Адама и Керола, па могу онда да купе и неког бољег од Мертезакера. Мада ни он им не би био лоша солуција.
Ја ипак мислим да би Вилотић био најбољи избор. Таман да га преотму Арсеналу. :)

Hahaha, kako si me sada nasmijao, nisam ni skontao da se krije dobra fora u postu. Hahaha :D

jebo sudiju. barton istresa zervinja iz gaca, ovaj mu lupa cusku, da se odbrani. epilog, zervinju crveni, bartonu zuti. sta kurac bre?!

inace mislim da arsenal nece biti najneprijatnije iznenadjenje, nego suprotno! konacno nema fabregasa, sto garantuje cvrsci vezni red. vilsir, remzi, song i diabi to odlicno mogu da pokriju, s tim sto prva dva pretenduju da budu klase od igraca. napad je sjajan, volkot kad se opravi je najbolje krilo u engleskoj, posle bejla eventualno. nasri ako ostane, ubitacan, slazem se da je najbolji igrac u timu. rosicki, uvijek solidan. vela koji ima da jebe, arsavin je oduvijek majstor. van persi je vec dokazan, a zervinjo je ziska. jos i samaka da krene i eto rotacije. odbrana malo sjebava stvar, tj tipovi kao koscelni ili skilaci, strah me je kad jelopta kod njih, uvijek. vermalen je dobar, mada ga je aimar sramotno zagradio u srcu peterca i dao im gol, u poslednjoj pripremnoj protiv benfike. djurua bih najradije da vidim uz vermalena. sanja je odlican, nema price. gibs, nisam uvjeren, mozda i tu bude promaje. golman je sasvim ok.

mancester siti ce da ispusi kao i do sad. mancini uopste nije neki trener, ne umije on da uklopi ekipu pa neka mu dovedu koga oce.

Liverpul, nisu mi jasni fanovi, kapiram da su bolji, ali da napadaju titulu oces kurac. Dzerard jeste tata, Suarez je odlican, Kajt ratnik... ali to je to...

ManUtd, Ferguson pravi razliku ko i uvijek, jaki su, kompaktni... Da je jos Snajeder dosao, bili bi bas mocan tim. Granitna odbrana. Cvrsta sredina, odlicna krila, jedan Vejn Runi, i hernandez za koga ipak ne mislim da je klasa od igraca i koji ce da posustane ove godine po mom misljenju, a ni berbatov mi nije po meraku, tako da ce da im fali spic tokom godine. volio bih oven da se nametne, ali to jer gotivim ovena, ali nije realno.

Celzi ce da bude najopasniji. Lukaku, Drogba i napokon Tores ako proradi, brutalan napad. Lampard uvijek pravi razliku na sredini, Maluda samo da nastavi kao prosle sezone... Odbrana isto prejaka, golman odlican.

Totenam je simaptican tim, ali ne moze da se umijesa tu.

ebo sudiju. barton istresa zervinja iz gaca, ovaj mu lupa cusku, da se odbrani. epilog, zervinju crveni, bartonu zuti. sta kurac bre?!

Koje nevanišce onaj Barton, fin dečko, što mu Song ne slomi nogu kad ga je nagazio..
Elem, krivo mi je zbog Žervinja, neće igrati protiv Skauzersa, valjda će Nasri ostati..
Gibs je bio odličan, dobar u skoku, dobar u odbrani, malo mi je glupo da gadja Aršavina u šesnestearcu, najjače da će je baćuška zabiti glavom.. Mislio sam da ovo nikad neću reći, ali treba Bednter da ostane jer kad on igra ima prilika, koje on maša naravno, ali nekako se stvore šanse.. Sledeće kolo pokazuje dosta toga, i za Liverpul i Arsenal, pa kom obojci tom i džeri

Buraz, ne možeš simulirati penal kod njega, kući. Ne mere. Barton ludak.

sunshine
Ja znam da ćete se naljutiti vi Redsi, ali mislim da King Kenny i nije neki trener..

auuu, posle onoga od prosle sezone kad je mrtvu ekipu digao na noge i bez pola igraca gazio sve do pred kraj (ona 2 zadnja kola kad je i sam KK rekao da mu je ponestalo igraca seniora) ja jednostavno ne mogu da te shvatim ozbiljno

Liverpul već tradicionalno počinje sezonu remijem kod kuće pa nije realno govoriti sad o tome kako nemaju šanse za titulu. Što se tiče Dalgliša, on je po meni jedan od najboljih trenra u Premijer ligi. Prošle sezone je preuzeo Liverpul kada je on bio samo jedno mesto iznad zone ispadanja i na kraju je završio kao 6. i još uz to, pobedio Čelzi, oba Mančestera i remizirao sa Arsenalom na Emiratima. Ne treba zaboraviti i da je sa Blekburnom osvojio Premijer ligu.
-Po meni je prvi favorit Čelzi, a posle njega Junajted i Liverpul.

Jusi Benajun će da jebe žestoko, onako iz sjenke.

Стоук , јак домаћин.

Mislio sam da ovo nikad neću reći, ali treba Bednter da ostane jer kad on igra ima prilika

NEMOJ. :)
tacno je da bi valjao neki robusni centarfor da zagradi loptu, odigra povratnu, zabije glavom... ali ne bendtner, to nije fudbaler.

De Gea , где ли су га нашли.Како нађу такве анонимусе типа Де Геа , Клеверли и сл .....

Де Геа је био одличан у Атлетику. Свакако један од најбољих младих голмана, нису га џабе купили. Што, примио смешну голчину? :)

Prođe lopta ispod njega...Nije mi jasno zašto nisu doveli Stekelenburga, 3 puta manje bi ga platili, a odličan je. Razumem ja da je ovaj najperspektivniji golman trenutno, ali bolja investicija bi bio Stek.

Liverpul odigrao solidan meč danas, mada je Arsenal slab i ima previše neiskusnih pojedinaca. Mislim da će i od Udinezea da izgube u sredu. Čelsi zasad jako loš, tek pred kraj poluvremena se probudio. Ako ovako budu igrali neće ni u top 4 da završe.

Овај Манчестер гази јеботе .... а и онај други .....

Vila - Volvs
Vigan - Kvins park
Blekburn - Everton
Celsi - Norvic
Svonsi - Sanderlend
Liverpul - Bolton

a sutra
Njukasl - Fulam
Totenhem - Siti
Vestbrom - Stouk
Junajted - Arsenal

evo prilike da Siti i Junajted (i Volvs lolo) puknu bodove, doduse mislim da Junajted nece, ali mogao bi....

Одлична утакмица на Ивуд Парку.

koliko je usralo everton ja ne vjerujem, ubio ih blekburn ovo sto sam ja vid'o.

a liverpul rastrgao bolton, moglo da bude 5-6 komada lagano. steta sto je Karager zasrao na kraju pa dadose gol.....

http://www.youtube.com/watch?v=5hSFDt7LnqI
Kad se vrati Stivi, joj što će tek tad biti gaženja. Mančesteri dobijaju ladno