Premijer Liga 2011/12

  1. Jedino sto trenutno drzi igru Arsenala je neverovatna forma RvP-a. Cim se on povredi ili padne u formi, eto njima rezultatske krize ponovo.

  2. Колко волим да пратим ову лигу...то је невероватно. Али најмоћније ми је то што су у предходна два кола губили скоро сви из велике ,,шесторке''. Челзи нема шансе да буде првак, Сити неће моћи да издржи до краја, па би по мени Јунајтед требао да узме пехар. Могуће је да се умашају и Ливерпул и Арсенал. Да није било онолико ремија на Енфилду, Ливерпул би сад био први, а ако буду ушли у серију победа до краја...сумњам да неко може да их заустави, али исто толико сумњам да ће и Јунајтед успети да дозволи да га неко стигне. Арсенал има реалну шансу пошто све дербије игра на Емиратима, а још и ако Анри успе да пронађе форму у којој је био у Барси 2009. биће густо. Уосталом...у оптицају је 57 бодова.

  3. Ма какав Ливерпул немојте се заносити, то је мртва екипа са мртвим менталитетом, слично као Арсенал. Јунајтед, Сити, Тотенхем. Ту треба тражити првака. А резултати, хаварија, сад ме страх да ставим фикс на фаворита, лоло.

  4. Čelsi neće imati 20 stativa i 12 prečki i završiće većinu stopostotnih prilika, za razliku od Liverpula.

    naravno da nece. da bi imao toliko precki i stativa mora da stvaras sanse, Celsi ih ne stvara toliko.

    I neće igrati nerešeno protiv Svonsija ili Norviča kod kuće.
    Jesu i oni loši, ali neko moje mišljenje je da bi oni dosta bolje igrali kad bi im došao jedan kreativac na sredini jer već imaju fantastičan tim. Ima i Liverpul po imenima odličnu ekipu, i lepo su krenuli, ali zasraše skoro u tri pičke materine mnogo! Raduje me ova poslednja pobeda, ali na svu žalost, moraćemo da vidimo kako će igrati protiv nekih ekipa kalibra Svonsija kod kuće. To im je glavna mana. Ja bih prvi voleo da vidim Liverpul kako se skroz konsolidovao i kako gazi sve redom i Čelsi kako ne dovodi nikoga posebno i završava na 5. mestu ispod Totenhema, i Junajted 2. a Šiti 3. ali samo sam realan i iznosim neko svoje mišljenje.

    kao sto rekoh, i oni bacaju bodove protiv slabijih timova, bas kao i Liverpul. ali stvar je u tome sto Liverpul UVJEK odigra dobro protiv jakih timova, a Celzi nije bas toliko konstantan.
    nejasno mi je kako mozes da govoris da Celzi ima vece sanse od nas, a opet imamo isti broj bodova kao i oni, imamo najjacu odbranu u ligi, primili smo vise od jednog gola na utakmici SAMO protiv Totenhema i to kad smo spali na 9 igraca. da ne pominjem da smo ih vec dobili na Mostu 2 PUTA!

    konkurenti Liverpulu nisu Siti i Junajted, bar ne jos. cilj nam je ulazak u top 4 i tu su nam konkurencija Arsenal, Celzi i Totenhem. a sva 3 cekamo na Enfildu u nastavku sampionata.
    kao sto Tomislav rece, ako nas konacno usere, i ziceri pocnu da ulaze, bicemo mi tamo dje treba.

    a tu je naravno i Stivi Dzi, koji je za ovih tridesetak minuta sto je odigrao na poslednje 2 utakmice pokazao koliko je uticajan i uopste me ne bi cudilo da nam se sreca preokrene njegovim povratkom....

  5. Junajted bi uzeo titulu ko iz pičke da se Fergi otvorio za Šnajdera ili Lukicu ili tako nekog sličnog, a i ovako imaju realne šanse.

  6. ja i dalje ne vjerujem kako oni sa ONAKVIM timom drze to drugo mjesto i disu Sitiju za vratom.
    mentalitet jebem li ga....

  7. Лаки, немој да ми потцењујеш Ливерпул. Они на једној утакмици створе шансе колико Јунајтед, Челзи и Сити заједно, а то што их неће гол је ствар неуиграности али једном мора да их крене. Далглиш је по мени највећи тренер у Енглеској после Фергија и Венгера...тако да Ливерпул за 2,3 године има опет да хара Европом. Имају јаку халф линију са Агером и Шкртелом, на средини имају Максија и Џерарда, а у нападу Суареза. По мени, фали им још један шпиц и један задњи везни јер колико видим...ту имају рупу.

  8. kao sto Tomislav rece, ako nas konacno usere, i ziceri pocnu da ulaze, bicemo mi tamo dje treba.

    E to je ključ.

    a tu je naravno i Stivi Dzi, koji je za ovih tridesetak minuta sto je odigrao na poslednje 2 utakmice pokazao koliko je uticajan i uopste me ne bi cudilo da nam se sreca preokrene njegovim povratkom....

    Šta sam bre čuo da hoće idioti da ga prodaju? Je l' ima nekih novosti oko toga?

  9. Šta sam bre čuo da hoće idioti da ga prodaju? Je l' ima nekih novosti oko toga?

    Ne znam gde si to cuo, ali nista nema od toga. Kad ga nisu prodali Celsiju ili Realu ranijih sezona, nece ni sad. Sto se toga tice, opusteno, Stivi Dzi ostaje u Liverpulu.

  10. Ma jeb'o ih otac blesavi, prestravili su me. Pisalo je fazon ili na Sportalu ili sam u Novostima pročit'o... A što se tiče toga da će Junajted opet da osvoji, kunem vam se čime 'oćete da će da izduvaju kurac! Ne može! Osim ako ne kupe jedno 3 vrhunska igrača i ne prodaju Vidića. Ma i tad će da budu ispod Liverpula! Ima da isisaju kurčinu ove sezone za sve ono što ih je kenjalo kroz bar jedno 3 godine.

  11. Šta sam bre čuo da hoće idioti da ga prodaju? Je l' ima nekih novosti oko toga?

    lol
    mojne da se oslanjas na domace novine za transfere, to sto tamo vidis 90% su sanse da se nece desiti....

  12. Е, јебите ме ако сам погодио бар један резултат из Премијер лиге у задња два кола.
    Ливерпул-КПР 1:1
    Арсенал-Вулвс 1:1
    Фулам-Арсенал 2:1
    Јунајтед-Блекбурн 2:3
    Сандерленд-Сити 1:0
    Челзи-Астон Вила 1:3
    Челзи-Фулам 1:1
    Тотенхем-Свонси 1:1
    Сити-Вест Бром 0:0

    Вечерас Сити-Ливерпул. Ако створе исти број шанси као и у предходним утакмицама и ако искористе бар 5% њих, добиће 3:0 (мислим на Ливерпуљане).

  13. Secam se kad je Aca Stojanovic reko za stanovnike Liverpula da se zovu Liverpuldjani. I to bez sale, nego ozbiljno.

  14. Мени су Аустралци још у глави.

  15. Peškirče a kako je pravilno :D ? Čisto informativno

    Žervinjo (fala kurcu) odlazi u Afriku kao I Šamak.. Ako se škrtica otvori za desnog beka i Anrija biće realna opcija 4 mesto, inače europa leauge...

  16. Jel stvarno napokon ode Žervinjo? Daj neki link da čitam.

  17. sunshine pre 8 minuta
    Peškirče a kako je pravilno :D ? Čisto informativno

    Nisam siguran ni sam kako se pravilno kaze.

  18. Selenijum idu na onaj Kup nacija,šta'š čitat?

  19. Liverpul dobija na iskustvo. Kvota 1.8 na x2 je odlicna.

  20. Pitanje šampiona ima da se rešava u međusobnim duelima, i to je to. Svi su dosta kiskali ove sezone protiv "malih" klubova, tako da u međusobnim duelima moraju da budu najbolji. Moje mišljenje je da Junajted ima najveće šanse da osvoji i mislim da će tako i biti ma koliko vi ne želeli da tako bude :D...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.