Premijer Liga 2011/12

  1. Jebo te, koje preseravanje...

  2. ek puši kurac FA sa osam utakmica kazne za Suareza. Stoka mančesterska!!

    Nisam baš upućen u to šta je ko kome rekao al mi je više pun kurac crnčuga kojima čim nešto kažeš i opsuješ sjebe te za rasizam i naebo si ..

    To što pojedinci imaju kompleks niže rase sami su krivi.. Ko što kaže Muhamed Ali "Black is beutifull"..
    Najbolje da mu kažem da ga ne gledam ko crnca, nego kao belca..WTF ?!?!?

  3. Rasista malo sutra. A daje dres crncu što brani za Vigan na poluvremenu. Šugavi FA.

  4. http://www1.vukajlija.com/var/products/posters/201006/11593/uefa-se-bori-protiv-r.jpg?1301801362

    ТУЖИ МЕ ПАТРИСЕ КУРВО ЦРНАЧКА!

    едит: срамна, тотално пичкаста одлука фудбалског савеза.

  5. Kurva jedna. Vidi mu se po faci da je pičkica crna. Trebao je to Vidara da lema malo.

  6. Kako ovaj Liverpul nema srece, pa to je neverovatno. Kako je moguci da svaki golman koji brani protiv njih postaje jebeni Manuel Nojer?!

  7. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150591713492573&set=a.100998577572.107684.67920382572&type=1&theater
    Аааа како су ме обрадовали тиме што честитали Божић и на српском и ако су омашили мало датом. :)

  8. Čelsi – Fulam 1:1 (0:0)
    Bolton – Njukasl 0:2 (0:0)
    Ben Arfa 69, Ba 71
    Liverpul – Blekburn 1:1 (0:1)
    Rodriges 53 – Adam 45ag
    Mančester junajted – Vigan 5:0 (2:0)
    Park 8, Berbatov 41, 59, 78p, Valensija 75
    Sanderlend – Everton 1:1 (1:0)
    Kolbak 26 – Bejns 51

    Koma.. Mrtvi Siti padaaa.. Radije bi da Jedinstvo osvoji nego ova gamad.. Liverpul je žalosno smešan tim, bez obzira na statistiku tipa 30 stativa 10 prečki i slično.. Siti će da padne toliko da će se boriti za ligu šampiona, pazi šta kažeeem.. A sutra kantanje Vulfsa i 4to mesto ale ale ale http://arsenal-serbia.com/forum/Smileys/arsser/afc1.gif

  9. AJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ!!!!!!!!!!!

  10. Kako ovaj Liverpul nema srece, pa to je neverovatno. Kako je moguci da svaki golman koji brani protiv njih postaje jebeni Manuel Nojer?!

    Ne postaje niko Manuel Nojer nego oni idioti ne mogu nijednu jebenu stopostotnu priliku da pretvore u gol! Tačno je i da nemaju sreće, ali nemaju ni jebenog napadača koji će lepo da završi. Čak je i Suarez počeo da maši... Jebena propast! Čoveče, jebeni Vigan i još jebeniji Blekburn ne mogu da dobiju! O čemu onda da pričamo bre? Kretenčine jedne mrtve! Kako su me iznervirali, mamu im jebem indijansku!

  11. Happy Birthday to you
    Happy Birthday to you
    Happy Birthday Scummy Ferguson,
    Happy Birthday to you,
    Your boys gave you only two,
    but Blackburn gave you three,
    And old trash-ford they left free,
    Happy Birthday Scumfy!

  12. Happy Birthday to you
    Happy Birthday to you
    Happy Birthday Scummy Ferguson,
    Happy Birthday to you,
    Your boys gave you only two,
    but Blackburn gave you three,
    And old trash-ford they left free,
    Happy Birthday Scumfy!

    lololo

  13. Mančester Siti 45
    Mančester Junajted 45
    Totenhem 39
    Arsenal 36
    Čelsi 34
    Liverpul 34
    Njukasl 30, Stouk 26, Everton 24, Aston Vila 23, VBA 22, Norič 22, Sanderlend 21, Fulam 20, Svonsi 20, KPR 17, Vulverhempton 17, Vigan 15, Blekburn 14, Bolton 13.

    Siti puko od Sanderlenda.. Ko je ubo ovih dana engleze na tiketu alal mu ćufte.. Nameštaju mame im ga...

  14. Викторе Аничебе СРЕЋНА ТИ НОВА ГОДИНА И ХВАЛА!

  15. Siti će da padne toliko da će se boriti za ligu šampiona, pazi šta kažeeem..

    Duhovito... Ne bih da ispadnem indijanac, ali jesi ti lud? 'De mogu sa onakvim timom da toliko padnu? Siti uzima 100%, osim ako se one govnarčine od Junajteda nešto opasno ne zalete ili ako Čelsi ne dovede jednog srednjaka kreativca pa krenu da igraju ludački, što sumnjam. Ostali nemaju kvalitet. A baš sam se ponado da će Liverpul nešto dobro da uradi ove sezone... Ako budu i 4. na kraju, to će biti uspeh. Jebote, KAKO JEBENO IGRAJU NEREŠENO PROTIV VIGANA I BLEKBURNA BRE EEEEEEJ?!

  16. Anri se verovatno vraća u Arsenal na pozamjicu, kao i Donovan u Everton..
    Verovatno će i mrtvi Čelzi kupovati .. United želi Gaitana iz Benfike.. Biće svašta

  17. Тотенхем, то је тим кои може у прва 3 да остане до краја. А ови резултати, мислим, сад се види ко је славио а ко био у карантину.

  18. @Griffin

    Zato što su pičke od ljudi i čim kola krenu nizbrdo izaće na videlo sve loše u ovoj ekipi..(a krenulo je polako).. Samo ih izvlači to što nema nikog da im se suprotstavi. Najmrtiviji United u poslendjih 10 godina ima isto bodova kao i oni..

  19. ili ako Čelsi ne dovede jednog srednjaka kreativca pa krenu da igraju ludački, što sumnjam. Ostali nemaju kvalitet. A baš sam se ponado da će Liverpul nešto dobro da uradi ove sezone.

    Čelsi 34
    Liverpul 34

    ^^^^^^^
    'naci, celzi moze, mi ne mozemo?

    KAKO JEBENO IGRAJU NEREŠENO PROTIV VIGANA I BLEKBURNA BRE EEEEEEJ?!

    Celzi nije pobjedio 4 poslednje utakmice. a igrao je sa Fulamom i Vilom kod kuce, i kao gost Viganu. pa opet "njima samo treba srednjak" a mi nismo ni za kurac.
    get jor fekts rajt.
    opet, svako ko je prije pocetka sezone ocekivao da Liverpul ide na titulu je idiot. mjesto u ligi sampiona je cilj, i trenutno smo na dobrom putu.

    sto vise pricas o fudbalu, meni se sve vise cini da veze nemas....

    ima jos 19 kola do kraja. fudbal je to, jos najjaca liga na svijetu, i jaca nego ikad.
    moze svasta da se desi. Junajted moze da zavrsi peti, Arsenal moze da osvoji titulu. nista se ne zna, ne zanosite se....

  20. 'naci, celzi moze, mi ne mozemo?

    Čelsi neće imati 20 stativa i 12 prečki i završiće većinu stopostotnih prilika, za razliku od Liverpula. I neće igrati nerešeno protiv Svonsija ili Norviča kod kuće. Jesu i oni loši, ali neko moje mišljenje je da bi oni dosta bolje igrali kad bi im došao jedan kreativac na sredini jer već imaju fantastičan tim. Ima i Liverpul po imenima odličnu ekipu, i lepo su krenuli, ali zasraše skoro u tri pičke materine mnogo! Raduje me ova poslednja pobeda, ali na svu žalost, moraćemo da vidimo kako će igrati protiv nekih ekipa kalibra Svonsija kod kuće. To im je glavna mana. Ja bih prvi voleo da vidim Liverpul kako se skroz konsolidovao i kako gazi sve redom i Čelsi kako ne dovodi nikoga posebno i završava na 5. mestu ispod Totenhema, i Junajted 2. a Šiti 3. ali samo sam realan i iznosim neko svoje mišljenje.

    pa opet "njima samo treba srednjak" a mi nismo ni za kurac.

    Pa šta im drugo treba osim jednog takvog srednjaka i fantastičnog trenera? Na svim pozicijama su jaki, treba im "samo" neko ko će da započne, tj. da kreira akcije. To je neko moje mišljenje. A k'o što rekoste, ove sezone konkurencija je, iako na početku sezone izgledala jako, prilično otišla u kurac. Ne smemo zaboraviti ni Arsenal koji se polako ali sigurno uzdiže. Mada, ja na njih nešto ne računam preterano. Najviše dokle mogu je, po mom mišljenju, 3. mesto, a i to bi im bilo mnogo ako se neko od ovih najjačih konsoliduje, u šta ne sumnjam.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.