Prijava

Pazi, Arteta je trenutno po statistici 4 po uspešnosti pasova u Evropi.. Vrlo brzo se uklopio u sistem Arsenala i bez njega je ova ekipa nula.. Posle RvP'a najbitniji igrač, definitivno..
Zato i serem gore da bi bolje bilo da se igra 4-4-2 sa Žervinjom kao polušpicem npr.

Ма Артета је стандардно добар. Није к'о остали цигани, има муда.

Pa i nije da nisi u pravu. Još bih dodao da bi se Arsenal trebao baciti na dovodjenje igrača, ako ne iz Premijer lige a ono bar sa ostrva. Gledam kako se lepo uklopio Jang u Mančesteru i Kejhil u Čelziju i duša me boli. A dok se ovi novi privikoše, sezona prodje. Čist primer su Šamak i Park, nije im ovo Francuska pa da daju golove ko na traci. Engleska je ovo sinovi -krv i kosti. A šta reći za Francusku gde je trenutno Biševac igrač meseca. Znači haos.

Dobro Wenger je izvukao X igračina iz Francuske, ne paše njemu da kupi medjeda Kerola ili Downinga, a malo je Engleza koji odgovaraju stilu igre Arsenala.

Ne mislim konkretno na Engleze, već na igrače koji imaju već neko iskustvo sa ostrvskim stilom igre. Nisam pristalica da Arsenalu treba više domaćih igrača, bitno je da igrač ume da se podredi timu i da se lepo privikne na taj stil igre pa neka je i iz Tunguzije. :)

Al opet moraš da priznaš malo je takvih, a da nisu papreno skupi .. Možda onaj Demba Ba bi mogo..

За њега се причало још прошле сезоне да треба да дође у Арсенал, не знам што га нису довели.

Al opet moraš da priznaš malo je takvih, a da nisu papreno skupi

Jbg, jedna li je muka?

Remzi je kriminalan ove sezone, meni licno ne bi odigrao vise od 2-3 utakmice...ne bi ni Vengeru, nego nema koga da stavi. Sigurno ce biti mnogo bolje kad se vrati Vilsir, ali i dalje je mnogo tanka klupa, ja ne pamtim tanju!

Gledam kako se lepo uklopio Jang u Mančesteru i Kejhil u Čelziju i duša me boli. A dok se ovi

to ti nista ne znaci. eno kako Kerol, Dauning, Adam pa i Henderson briljiraju u Liverpulu, a kao su upoznati sa Engleskom ligom. takav argument je go kurac, ako je igrac klasa u 90% slucajeva ce odmah da se dokaze. ako je prosjek onda ce mu trebat malo vremena....

A šta reći za Francusku gde je trenutno Biševac igrač meseca. Znači haos.

Kakve to veze ima sa kvalitetom lige? Šamak se nije uklopio ili nije iskoristio malobrojne prilike, kako god. Park mislim da još nije ni igrao, ili jeste jednu ili dve samo. Iz Francuske ima nekih igrača koji bi baš koristili Arsenalu, možda će Azar ili Gurkuf doći na leto.

Ako neko zna šta radi, to je Venger. Nije problem u igračima iz Engleske, on je dovodio crnje iz Obale Slonovače, Kameruna itd. pa su se pokazali kao odlični.

Najveći problemi Arsenala po meni su što je Venger štekara jer ne daje veće pare na već dokazano kvalitetne igrače i što ekipa nema vođu. Pun tim balavaca nema ko da vodi. Van Persi je možda glavni igrač, ali samo statistički. Treba im vođa i autoritet, neki iskusniji igrač.

I nek' teraju onog Aršavina. I Rosickog isto.

to ti nista ne znaci. eno kako Kerol, Dauning, Adam pa i Henderson briljiraju u Liverpulu, a kao su upoznati sa Engleskom ligom. takav argument je go kurac,

Pa vidi, na početku sezone Adam je igrao vrlo dobro, čak je bio jedan od nosilaca igre. Zašto je kasnije pao u formi ne znam, jednostavno nisam dovoljno upućen u dešavanja u Liverpulu. Kerol se nije privikao na stil igre. Jednostavno. Ne igra se kao u Njukastlu gde su ga svi gadjali u glavu a njemu je preostajalo samo da se pokloni. Ovde dobija više lopti u noge a tu je već dosta slabiji. Uz sve to ga izgleda ubija činjenica da je plaćen basnoslovno a nikako da nadje kakvu-takvu formu. Plus i voli da popije malo više, na šta mu je i sam Kapelo svojevremeno skrenuo pažnju.

ako je igrac klasa u 90% slucajeva ce odmah da se dokaze

Slažem se sa tobom ali opet mislim da čista klasa ne može da bude jedini faktor. I Ševčenko je klasa, i to nad klasama, pa je ubrzo po dolasku u Čelzi proglašen za jedan od najgorih transfera u istoriji fudbala. Nije se adaptirao na sredinu.
I naravno da je Venger izvukao nebrojeno odličnih igrača iz Francuske, samo što su trenutno za njegova poimanja Gurkuf i Azar preskupi. Lično bih bio presrećan da vidim nekog od njih u Arsenalovom dresu, ali nisam neki optimista po tom pitanju.
Ono što sam hteo da kažem još od početka je da su Arteta i Ox Čemberlejn pravi primer kako na ostrvu postoje igrači koji se mogu navići na stil igre koji gaji Venger. Neka gleda po drugim ligama, pa i u Francuskoj (u pravu je Acke) , ali neka prvo razmisli o igračima profila dvojice gore navedenih, odnosno igračima sa ostrva.
Ovo je samo moje mišljenje, koje sam morao da iznesem jer me juče iznervirao Mertezaker.Zbog toga sam i verovatno bio malo pregrub prema igračima koji dolaze iz drugih liga. Mi možemo ovde samo da tupimo zube ali je ipak Venger taj koji zna najbolje. I hvala Bogu što je to tako.

Zipa ovo:

Ramsey scores v Man Utd = Bin Laden dies, scores v Spurs = Steve Jobs dies, scores v Marsielle = Gaddafi dies, scores today = Whitney dies

Zipa ovo:
Ramsey scores v Man Utd = Bin Laden dies, scores v Spurs = Steve Jobs dies, scores v Marsielle = Gaddafi dies, scores today = Whitney dies

Hahahahaha, de si iskopao ovo..:)))
Ako da gol Milanu ima Berluskoni da rikne, pazi šta ti kažem.

Da li neki navijač Liverpula zna neki link za celu utakmicu finala iz Istanbula u HD verziji?!? Treba mi što hitnije, neka mi pošalje na pvt ako neko ima. Hvala unapred.

Кад играју Сити и Јунајтед да Етихаду?

28. aprila
ako se nesto ne promjeni

Значи Јунајтед до краја од јачих ривала има Сити и Тотенхем, а Сити Јунајтед, Челзи и Арсенал?

ja mislim da je tako, nisam siguran.
kontam da ce medjusobni duel da odluci sve....