Premijer Liga 2011/12

  1. Нисам гледао, јел играо Чембрлен? Онај мали је змај.

  2. Jes, ali nije bio nešto posebno, al nije bio ni loš.. Ušo Titi mesto njega..
    Arsenal ako preživi sa 6 bodova naredne mečeve "Totenhem, Liverpul, Njukasl" može da se nada 4 mestu

  3. jebote, Njuka ako izjebe Spurse sutra opet su cetvrti :/
    ja sam konto da ce oni do nove godine da otpadnu, kad ono....

  4. Nisu oni ništa posebno nego su Arsenal, Čelzi i Liverpul opali...

  5. pa da, ali opet nisu ni oni za bacit. uspjeli su da odrze korak.

    jel se meni cini ili tek treba da igraju skoro svi od ovo cetvoro medjusobno?

  6. To jes, prodali su nekim levatima napadača i dobili jednog džabe koji daje 15 golova više :D

    Ne znam, ima Arsenal paklen raspored, al dosta mečeva kod kuće..

  7. lololo ne znam samo kome ga uvalise xD

    Liverpul ima sad Arsenal, Everton kod kuce i Sanderlend u gostima. posle toga do maja su sve laganica mecevi koje BI TREBALO da dobiju. kontam da nece, ali eto....

  8. Jebali smo Siti, sad pojebasmo i Čelsi. Mučimo se protiv kostolomačkih ekipa ali zato protiv buržujčića pokazujemo šta su muda! EVERTON JEBE!

  9. Кад овај Саха прешо у Тотенхем ...

  10. Al kako je Venger danas odradio izmene, znači jebo mu je kevu. Remzi i Tijeri po gol, Aršavin asistencija. Realno da se nije povredilo ono drvo od Mertezakera ne bi pobedili. Neverovatno koliko usporava igru, Song je za njega štoper i po. Možda je dobar čovek, ali ne mogu više da premirem kad neka lopta ide ka njemu. Ne volim što ovo kažem ali bih voleo da pauzira malo duže, bar za ove bitnije mečeve. I tako nije frka za štopere, vidim mali Gibs na klupi vec, lepo ce on levo, Vermelen u sredinu pa da vidimo dal' ce više da primaju onako lagano golove.

  11. Song roditelj, mojne tako Vučko.. Ima više asistencija nego većina ovih ofanzivnih veznih u drugim ekipama..
    A to da kiksira je zajednička osobina svih Arsenalovih defanzivaca, osim Sanje i Vermalena..

  12. Jebem mu mater kad treba da se radujemo pobedi nad Sanderlendom. To sto nisu doveli NIJEDNO pojacanje u zimskom roku znaci samo odustajanje od ambicija. I tu uopste nema spora.

  13. Song roditelj, mojne tako Vučko.. Ima više asistencija nego većina ovih ofanzivnih veznih u drugim ekipama..

    Ili sam se ja loše izrazio ili me ti nisi lepo shvatio. Sve što sam reko bilo je vezano za Mertezakera. Naravno da Song ima više asistencija od većine ofanzivnih veznjaka, samo sam hteo da naglasim da je danas odradio posao štopera vrhunski, i da Mertezakeru može da drži časove iz postavljanja i odbrane polja. I nije mu prvi put da igra beka, zbog čestih povreda imao je prilike i to da radi. Dakle da sumiramo, Song i u napad da ga metne Arsen će igrati dobro, dok Pjer i ono tele Djuru ne mogu ni svoje osnovne pozicije da pokriju kako treba.Toliko.

  14. Sorry pogrešno sam pročitao.. Jes u pravu si.. Metz, Djuro i onaj Dženkinson su stvarno kiksare nevidjene.. Gibs'a ja nešto gotivim, valja će se ustaliji jednom u životu. I Kokelan je dobar bek, onako kežual bez straha..
    Lepo je nekako videti da u Arsenalu ima sve više engleza ponovo.. (Teo, Ox, Gibs, Vilšer, "Remzi" )..
    Al neverovatno je kako Arsenal igra promenljivo. Svaka čast Remziju, ali je u prethodnim mečevima više odmagao nego pomagao. Igraju tako providno da ih jedan Bolton zatvori da ne mogu na 20 metara da pridju..
    Žervinju ne gine klupa kako je Ox počeo da igra.. Glupo je što nema nikog da se bori za mesto sa Volkotom po levoj strani, čkode bljesne jednu pa ga nema 4 meča..

    Sad malo da serem i o mogućoj promeni formacije:

    Možda bi bilo bolje da igraju sa 4-4-2 a ne ovo 4-3-2-1 ili koja je već. Žervinjo iza RvP'a levo Ox desno Teo Arteta i Song i to je to :D

  15. koliko smo izbaksuzirali Njukasl lolo
    jebase im mater....

  16. Kako je brat Alan iskusno spremio tekmu za ovako bitan mec, vidi se da je klosar :))

  17. Adebajor \o/

    Jericho

    Jebem mu mater kad treba da se radujemo pobedi nad Sanderlendom.

    Od skoro imaju jednog od najboljih trenera u Premijer Ligi, zajebana su ekipa iako im je Bentner špic. Čak su i Siti dobili kući.

    A između Suareza i Evre ne zna se ko je veći ganci, Evra je danas možda ispao veći, ali u suštini su indijanci obojica. Englezi forsiraju to oko njih dvojice toliko samo zbog Terija, mojne slučajno da se dokaže da je neprejebivi (do skoro) kapiten rasista.

  18. Groka, u pravu si to za Remzija, u potpunosti se slazem. Svaka njemu cast ali mora da nauci da lopta nije samo njegova. Stvarno smara kad predje dva igraca pa se vrati po repete i izgubi loptu. Cak je u poslednja dva meca Rosicki odigrao bolje nego ovaj vecinu sezone. Kad bi se Rosicki bar malo priblizio onoj formi kada je igrao sa Hlebom, Flaminijem i Fabregasom bila bi to ekstra stvar. Vidi se da razume ostrvski fudbal, ima lep pregled a i mnogo se brze oslobadja lopte nego Remzi. Jos da kazem da mi je izuzetno krivo sto se Anri vraca u onu sugavu MLS, kao da mi rod rodjeni odlazi, takav osecaj imam. Jebene pare.

  19. Ремзи је нула ове сезоне. Боље играо пре оног лома ноге него сад. Сад не може два додавања да повеже. Даје лаке лопте противнику а то играч на његовој позицији не сме да ради. Росицки је испушена муштикла. Џабе му добар преглед игре и идеје кад је спор и много слаб физички, сви редом га одувају у дуелу. Фали Арсеналу један добар креатор као што је био Фабрегас који може да дели лопте али и да је сачува кад треба. Е и шта се дешава са Диабијем, онај редовно повређен?

  20. Nemam pojma, izgubi se decxko načisto. Poslednje što znam je ono što sam pročitao na njihovom zvaničnom sajtu a to je da je, nakon što se oporavio od operacije članka, povredio zadnju ložu i da je navukao još nekoliko sitnih povreda, koliko sam uspeo da skapiram. A da im fali fali im, i to opasno.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.