Prijava

Simpatičan mladić :)

Everton - Totenhem 1 - 0 .. OPAAA!!

Ja se nadam da će bidne vako:

1. Arsenal
2. Liverpul
3. Totenhem

Voljela bih da Mančesteri, a pogotovo Čelzi odu 16. ligu Srbije.

koliko je nama prsla sezona onog trenutka kad se Lukas povrijedio....
ADAME GOVEDO DEBELO IDI UMRI!

Jebes to, ionako su sad karina u evropi.
Nego sta vi mislite, ko ispada?

Сити изгубио, Јунајтед преузео врх! Сада је Јунајтед на потезу, пошто има много лакши распоред до дербија, док Ситију већ у следећем долази Челзи, па за два иду Арсеналу... Биће зајебано, Јунајтед до дербија не игра ни са једним тимом из првих 6,7 ако се не варам, тако да можда на крају тај дерби ништа ни не одлучи... Моја лична очекивања су да ће Јунајтед имати бар плус четири до дербија, тако да ценим да је титула веома близу. Рекао сам већ, Јунајтед са Рунијем у форми најбољи тим у Енглеској.

Svonsi, mala Barselona :D

Moje mišljenje je da je gotovo.. Junajted uzima titulu. Plaćenici su igrali super ali morao je naići period kada će da padnu, i to je sada. Sledeći mečevi protiv Arsenala, Čelzija i Sanderlenda će ih ukopati jer mi ne liče na ekipu koja se diže iz pepela kao što je to Junajted nakon onog poniženja od Sitija, ili Arsenal nakon poraza od Junajteda.

Moje mišljenje je da je gotovo.. Junajted uzima titulu. Plaćenici su igrali super ali morao je naići period kada će da padnu, i to je sada. Sledeći mečevi protiv Arsenala, Čelzija i Sanderlenda će ih ukopati jer mi ne liče na ekipu koja se diže iz pepela kao što je to Junajted nakon onog poniženja od Sitija, ili Arsenal nakon poraza od Junajteda.

Ne bih ja otpisivao City nakon samo jednog, iznenadjujuceg poraza. Vratice se oni. A i cekaju United na svom terenu, ne zaboravite i to.

ja i nisam ocekivao da ce dobiju labudove u gostima.
nije jos gotovo tek se zakomplikovalo, bice svasta do kraja...

Sto volim ovo "bice svasta do kraja" kada kazu.....

Siti se spotak'o, dobiće oni već u sledećem kolu. Ionako ih samo bod deli i Junajted je mnogo nesigurniji od njih, pa me ne bi čudilo da kiksnu protiv Fulama ili tako nekih. Plus još jedan derbi kod Arapa do kraja sezone, tu će se dosta odlučiti.

Sanderlend nastavio da melje, O'Nil ćaća sad i Liverpul dobio.

ManUtdOwn18

Sto volim ovo "bice svasta do kraja" kada kazu.....

Pa normalno da će biti svašta. Dođe Atletik Bilbao na Old Traford i održi čas fudbala, mogu samo da zamislim koje će pranje biti u Baskiji. Ekipa se raspada i ima svega par igrača koji igraju dobro iz utakmice u utakmicu.

Ja sam na početku sezone mislio da će Junajted lagano do titule, s obzirom na mladost ekipe i Gigsovo majstorstvo, al' zajebah se debelo. Jedna od najgorih sezona u poslednjih desetak godina.

ma jok nego je sve rijeseno treba vam o'ma dat pehar.

Ma ja to više subjektivno za ove cigane iz Mančestera, evo sad čitam oće i Van Persija..
Baš bi bilo do jaja da Junajted sa ovakvim timom, bez pojačanja osvoji titulu a da ga ovi izduvaju trofeja bez. Njima samo Murinjo može pomoći..

Nisam tako mislio.... Mislio sam da kazem da je to preterano proseravanje jer svaka mula zna da sezona nije gotova.

Junajted je dobio takve dve šamarčine od Ajaksa i Bilbaa, da sumnjam da će kiksnuti tako opet, lekcija naučena. Nije Fergi sjebao formaciju, već su igrači sami po sebi podcenili protivnika, i eto. To se ne sme raditi ako igraš za neki trofej, makar igrao i protiv naših klubova.
Šitiju je sada uteran kurac i sumnjam da će se izvući, jer ga je konačno stigla plaćenička karma. Verujem u trijumf Junajteda. Istina, ova ekipa je vrlo ''loša'', sad, ne loša bukvalno jer to je ipak Mančester, ali spram nekih ekipa od pre par godina je lošija. Ali kada je Runi naoštren, Jang i Valensija orni da karaju po krilima i pod dirigentskom palicom Gigsa i Skolsa, to je devastativno za bilo koga.

Još jednom, bravo Svonsi, Velški moj ponose!

STEVE G x3
Kako čovjek igra sa Suarezom, prejako. Još i Kerol bio u ekipi.

mnogo bolje izgleda bez Adma. mnogo!
odigrali smo 8 utakmica bez njega u startnoj i dobili smo 7.

hahahahha realno tako je bilo
venger bogotac, mogu da pricaju sta oce.

HAahhha.. Realno tako su i igrali :D

I ja sam pisao posle blamaže od Junajteda da bi Venger trebao otići, ako ga već boli kurac za trofeje.. Al eto nije bio problem u njemu, nego u igračima koji su igrali pičkasto u početku (pre svih Rosicki, Teo i Žervinjo) a sad se ukomponavala ekipa sa bogocem Artetom i RvP'om i Rosicki je bljesnuo..

Nedavno sam čitao da su Vengera na početku izjebali njegovi skauti, nisu odradili posao tokom ljetnje pauze pa je nabrzinu pokupovo Arteta, Meterzakera, Santosa u poslednjem danu prelaznog roka.

Na guzove Liverpul u polufinalu. Karager mrš iz kluba, fali im još jedan štoper, fali Ager.
Tores se sjetio kako se daju golovi. Dva komada, uz dvije asistencije. Čim Bane izađe iz igre, Čelzi primi golove.