Zašto ste online u 3 ujutru?

1. zato sto Lullaby opet luliše

2. променијо бијоритам, спавам дању а лудујем/учим ноћу.

3. да знам не бих био овде, питам кеву да ми да неке лекове да заспим ал она каже само да треба да се пробудим раније и да се вратим у нормалу, колико јебених излазака сунца сам видео и јутра дочекао.. а и лепше ми је да гледам у плафон него да читам нешто на вуки..

4. zato što sam budala.

5. zbog sira i vojne zike

6. Зато што сам стигао са пунолетства!

7. skoro sam zavrsio partiju pokera...

8. Mlatim majmuna.

lololol

9. Ja ne mogu da spavam. A ne izlazim jer kao učim. A umesto da učim igram online puzzle games. I blejim ovde. Dakle sve moj do mojega. Ništa dobro se ne dešava u 3 ujutro.

Moja životna priča... :( Koju bi bilo krajnje vreme promeniti. :(

10. Gledao Sinove Anarhije na HRT-u. Pa se posle Željko žali zašto niko ne gleda Pink.

11. Ne znam za vas, ali ja čekam 5 da bih išao da presretnem kombistu koji razvozi vruć 'leba... Jbg, vruć hleb je najbolji!

12. CrnaBo
    nisam još

Ali bićeš? :)

13. ćuBi :D nije sevdah sevdah ako nisam na Vukajliji u tri ujutru :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.