U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
zbog sira i vojne muzike decxko
juče
Ја из Зр-а , ти ?
Evo legao u pola 5, ustao u pola 11 bez problema, ne razumem ljude koji su se tek sad probudili ili koji ce se probuditi u 2-3...
Evo legao u pola 5, ustao u pola 11 bez problema, ne razumem ljude koji su se tek sad probudili ili koji ce se probuditi u 2-3...
Ne razumem ljude koji legnu u 5, a ne probude se oko 2-3.
Haze šta ti piješ, da i mi probamo?
Ја из Зр-а , ти ?
I zašto je ovaj iz čistog mira pomenuo nešto tako marginalno?
Da mogu opet dodgovorim na ovu temu
Ja i dalje učim!!!!!!11
ЗАТО ШТО САМ ОТРСИЈО!
Ne spava mi se... Nikako da zaspim pre 4 u poslednje vreme... A i ne volim da spavam sama...
Ни ја јеботе ! Ај се нађемо, решимо проблем ! :сељачки намиг:
Bonde, Džejmse Bonde, nemoj se ljutiš, al' je mesto zauzeto, ako me razumeš ;)
Svasta sa vama... Ovde je 3 do 4.
E, sad je vala 4...
Zasto ste online u 4:23?
U 4:26? Učim i dalje.
У 4:29? Прекрстим се, попијем чашу ракије, идем да на'раним стоку и живину, па да доручкујем.
Зајебавам се, тролујем по Омиглу.
U 4:34? Ništa.
U 5.08
Ustajem kuvam kafu, idem da turim pred krave, da naranim praci, pa da doruckujem.
nocni sam covjek, nocas i dovjek zbog tebeeee....
a ne znam covjece, jbg.... cijeli dan sam negdje, sa nekim, radim nesto i onda padne noc i ostanem sama sa sobom, sa svojim mislima, sa tisinom, legnem u krevet, upalim laptop, malo blejim ovde, malo citam nesto, malo ovo, malo ono...... jbg pustim mozak na pasu, uzivam sama sa sobom, sa svojim nekim filmom u glavi...
meracim daleko od svega i svijuuuu :)))
imam zvukove u glavi koji me plase i proganjaju, jer ja bez tebeee ne znaaam ja bez tebe ne smijeeeeeem opa