![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Zato što mi je sat krivo naštelovan, pa pokazuje da do 3 ujutru ima još minimum 3 sata.
Чекам три да оверим ову тему.
Još sat vremena, možeš ti to! :)
Ja sam u 2 online, pa ću sad na spavanje. Close enough. :)
JA OVERAVAM!!!
Opet me mrzi da se spremim i legnem. Debil.
Zašto me ovo niste pitali pre par nedelja? Odgovor bi bio u najmanju ruku...zanimljiv:)))
A sad sam online jer znam da sutra treba ceo dan da se jebem po gradu za neke knjige i ne leže mi se da bih se budila samo zbog toga. Htela bih pivo sada, sabajle, a ništa ne radi, a i da radi, nemam para, a i da imam, morala pih prvo da ih potrošim na neka druga sranja.
Да бих слушао ову феноменалну ствар.
http://www.youtube.com/watch?v=fADaagZLxc0
Ajd' sad, pucaj.
Bah, ma koga interesuju lezbijske orgije na elsidiju u radetovoj vili.
Ja jebem! Laku noć svima.
x2
Minut do 3, idem da spavam iz inata hahaahahahha.
Tačno 3. Učim!!!!!!1
aha.
Što mi ne veruješ ?????22
Zatp sto sam pjian !
zato sto sam dobila takvu korpu i sad ne mogu da spavam jer se osjecam jadno i mizerno
I ja sam dao korpu :D
Samo da overim temu i danas(jutros).