Prijava

aurora072

Neću da budem šupak kao Zdravko Čolić.

Ladno se moze reci da se slazem sa Aurorom. :)

Inace, bila je vec tema o njemu. Sad, sta god vi pricali, ni sam ga ne volim, ali on je jedan od nasih najboljih vokala definitivno. To sto je prototip klasicne pedercine, ne pije, ne pusi, ne drogira se i peva balade je druga prica i zato mi je gadan. Aj bre, muzika za tetke domacice da slusaju dok strikaju goblen.

Koga boli kurac za Zdravka Čolića ? Koliko tema za zaključavanje pa to je neverovatno.

Pitanje je koliko pop i mejnstrim rok (o pinkovskim sranjima i da ne govorim), to jest cela ta industrija zabave služi za blagu anesteziju mozgova. Zarazne melodijice koje možeš da pevušiš praćene besmislenim tekstovima i slikama zgodnih devojaka, koliko sve to utiče na ljudsku percepciju sranja u kojem žive? Zdravko Čolić je samo simptom, metonimija. Da sam ja neki vlastodržac, furao bih na svim medijima sve takve neobavezujuće lagane pesmice, koje govore o ljubavi, srećnoj ili nesrećnoj. Drugu vrstu sreće i nesreće prognao bih iz muzičke industrije.

Zarazne melodijice koje možeš da pevušiš praćene besmislenim tekstovima i slikama zgodnih devojaka, koliko sve to utiče na ljudsku percepciju sranja u kojem žive?

Slažem se, samo što, fala Bogu, imun sam na te gej melodije i tekstove. Ne sećam se da li sam ikada pevušio neku pesmu od Zdravka Čmarka ili Brege i njegove grupe "Džema jedna tegla".