Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Даћу ти плус ако ми поклониш тетку, хехе.
Минус и ПЛУС, ко Амер и Рус!
Дао сам ти плус јер ниси духовит, али покушаваш.
Uveo sam struju da bih uveo net i dao ti plus.
Како неко може да да минус на ово?!?!
Dao sam ti plus majstore, jebi me naći ću načina da ti rodim dete.
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201106/139105/crveni-plus.jpg
Дао сам ти по минус са оба налога, а по некој математичкој логици минус и минус дају плус... Нема на чему.
Dao sam ti plus jer se rimuje sa meniskus. A meni je juče operisano koleno, pa da ne ureknem.
Dao sam ti svoju sliku jer nemadoh ništa drugo.
napravio sam vremeplov, otisao u proslost i odredjenim naucnicima dao podatke o struji, bezicnoj komunikaciji, osnovama racunarstva i interneta, skocio do kajzena krajem 2006 i dao mu ideju za sajt da bih ti mogao dati +
Bio sam u Njemačku da kupim plus da ti dam, a ne ovaj kineski ovde što ima samo..
Дао сам ти плус на труд јер си написао дугачку дефку и онда сам је прочитао и схватио да је говнурда.
Дадох ти плус. Јебига, био сам пијан...
Сишо сам са 71 на чардаку, да би ти дао пљус!
dao sam joj + i * jer nemadoh ništa drugo
Dao sam minus jer je tema smorila.
Dao sam ti plus jer StrajaKg.
ubio sam ti mamu, tatu, baku, deku, bracu, seku, djevojku i svakoga koga voliš ili si ikada volio. ubio sam ti macu i kucu i prosuo sam sirće tvojoj ribici u akvarijum i pričao svima da si pušio popu vićentiju.
evo ti plus kao izvinjenje.
dao sam ti plus. meni samo klik, tebi leba.