Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Даћу ти плус ако ми поклониш тетку, хехе.
Минус и ПЛУС, ко Амер и Рус!
Дао сам ти плус јер ниси духовит, али покушаваш.
Uveo sam struju da bih uveo net i dao ti plus.
Како неко може да да минус на ово?!?!
Dao sam ti plus majstore, jebi me naći ću načina da ti rodim dete.
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201106/139105/crveni-plus.jpg
Дао сам ти по минус са оба налога, а по некој математичкој логици минус и минус дају плус... Нема на чему.
Dao sam ti plus jer se rimuje sa meniskus. A meni je juče operisano koleno, pa da ne ureknem.
Dao sam ti svoju sliku jer nemadoh ništa drugo.
napravio sam vremeplov, otisao u proslost i odredjenim naucnicima dao podatke o struji, bezicnoj komunikaciji, osnovama racunarstva i interneta, skocio do kajzena krajem 2006 i dao mu ideju za sajt da bih ti mogao dati +
Bio sam u Njemačku da kupim plus da ti dam, a ne ovaj kineski ovde što ima samo..
Дао сам ти плус на труд јер си написао дугачку дефку и онда сам је прочитао и схватио да је говнурда.
Дадох ти плус. Јебига, био сам пијан...
Сишо сам са 71 на чардаку, да би ти дао пљус!
dao sam joj + i * jer nemadoh ništa drugo
Dao sam minus jer je tema smorila.
Dao sam ti plus jer StrajaKg.
ubio sam ti mamu, tatu, baku, deku, bracu, seku, djevojku i svakoga koga voliš ili si ikada volio. ubio sam ti macu i kucu i prosuo sam sirće tvojoj ribici u akvarijum i pričao svima da si pušio popu vićentiju.
evo ti plus kao izvinjenje.
dao sam ti plus. meni samo klik, tebi leba.