Gluposti koje ste pravili u skolskim danima

1. izvini, ako tebi nije smiješno kad nekome pred 30 ljudi spadnu gaće, onda ja ne znam kako tebe nasmijati čovječe...
    možda te neko tuče, pa nije ti do šale, a?

2. Realno, niti se to desilo tebi, niti si prisustvovao, to se desilo DRUGU TVOG CALETA, EEEJ! Plus to nije glupost koju je napravio, vec situacija. Promasio si temu.

3. сhampy, почињеш да трансферишеш. У праву је Jericho.

4. Ajde i ja nesto d'okacim, da moze champy d'uzvrati...

U trecem razredu gimnazije sam bar 2 meseca (mozda je bilo i 3) uzastopno svaki dan u ucionicu ulazio kroz prozor, i isto tako izlazio. To je vazilo kako za dolaske i odlaske, tako i za mali i veliki odmor. Na kraju sam iskocio pred neku profesorku, koja me je odrukala razrednom, pa sam prestao. Doduse, jeste bilo malo i dosadno, taj samonametnuti imperativ ulaska kroz prozor.

5. Али било је ипак и занимљиво, а?

6. Jednom sam, iznerviran sto ne mogu da udjem u klonju od pusaca, nogom odvalio vrata, drukare odale da sam ja, pa sam zavrsio kod direktora. Tu sam naravno tvrdio da sam vrata gurnuo rukom, a posto je direktor izrazio sumnju u moju snagu, pred drugovima iz razreda sam mu u njegovoj kancelariji ponudio da je proveri (tj.snagu).

Mada mislim da je najveca glupost koju sam napravio bilo gadjanje pandura koji su stajali ispred skole kredom. Drug i ja ih odozgo overimo u kape, a ljudi koji su tu nesto cekali to vide i pocnu im se smejati...panduri popizde, i udju u skolu da traze ko je gadjao. Opet se tu nadju drukare koje nas ocinkare, panduri se nekako savladaju da nas ne prebiju (jer smo bili unutar skole)...najveca posledica svega je bilo to sto su nas izvukli sa casa matematike na koji je igrom slucaja bas tad bila prosvetna inspekcija...jedva smo keceve popravili kod neke iskompleksirane nesrecnice.

7. Али било је ипак и занимљиво, а?

Pa nije da nije, ali sam posle morao da vrbujem jos jednog druga, nista nije tako zanimljivo ako radis sam.

8. Jericho, у коју си ти школу ишао, мајке ти??? ;)

9. Ajde i ja nesto d'okacim, da moze champy d'uzvrati...

je l' ti imaš neki problem sa mnom?

10. Kupio sam brkatoj razrednoj za rodjendan penu za brijanje, brijac i aftersejv.

11. Mrzi me da pisem, uglavnom sam imao sve ocene iz vladanja od 1-5.

12. jednom sam napisao domaci u svesci za skolski rad, verovali ili ne.
    o agonije, dan danas se kajem zbog toga.

13. Kelte necu vise da se druzim sa tobom.

14. Мој ортак из средње је у основној професорки која је имала дрвену протезу за ногу купио лак за дрво... ;)

15. nemoj i ti gambi... :(

16. sad ozbiljno... secam se svog prvog prekrsaja i bio je u predskolskom verovali ili ne.
    kad sam bio mali (do 6-te) moji me ostavljali kod babe i dede da me cuvaju, a u komsiluku su sve bili neki probisveti i starija deca, pa sam se sa njima igrao. posto sam bio najmladji, vecito sam bio zadnji i najslabiji (onaj sto ga vucu za ruku), pa kad me moji poslali u predskolsko (sto sam mrzeo i plakao da ne idem iz dubine duse, nisam bas bio socijalizovan za svoju generaciju. bilo mi dosadno i infantilno) neki klinja me nesto zajebavao i cacnuo kao da se igramo boksa, pa sam ga bas onako fino prebio, isto kao sto sam video od ove starije dece iz skole da rade (pustio sam mu krv na nos na kraju, sto morate priznati nije malo za 5-6 god :), pa sam snosio posledice izvlacenja usiju, sedenja u cosku i ostalo...

:)

17. jednom sam napisao domaci u svesci za skolski rad, verovali ili ne.
    o agonije, dan danas se kajem zbog toga.

Немогуће! Каква круцијална грешка! И мени се то једном десило, и даље не могу да верујем.

18. Целте, сад си се извукао овим постом. :)

19. Znas kako, nije u redu da ovako nesto tek sad saznam. A mislio sam da imamo nesto posebno...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.