Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
HAHAHAHHAHAHAAHHAHAHA
http://www.lazalazarevic.rs/
Champy vol.7
Najjača scena. Ja i Bobo smo bili najbolji jarani. Opet je Denis nastradao zbog nas. Gurkali smo se mi ispred učionice, čekali da dođe nastavnik biologije (zvali ga mi Zenga). Zenga je nekako kroz kabinet ušao u učionicu i valjda je pošao da nas zove da i mi uđemo. Kako je otvorio vrata, tako je vratima lupio Denisa po desnom uhu (uvu, kako vi Srbi kažete). Denis se sagnuo dole i počeo da plače, a Zenga mu priđe da ga pita je li OK. A Denis nije vidio da ga Zenga to pita, kontao ja ga pitam i prodera se ovako: "Idi u pičku materinu, što se udaraš?!"
Zenga ga direktoru poslao :D
Champy vol.8
Najsmješnija tuča u životu. Prije nastave, na poligonu smo se igrali sa flašicama od sokova, šutirali, driblali, ovo ono. Jedan Meris koji je bio Bog i batina u razredu me je više puta sapleo. Meni dopizdi, izvadim blok za crtanje, koji mi je bio na leđima između leđa i torbe, kad sam počeo da ga šamaram blokom, faca mu se crvenila k'o u raka. Tri dana je persirao sam sebi. :D
Od tad su svi počeli da ga tuku. :D
hahahaha
U nastavku donosim babine (ćaletove) priče. Ovdje tek nastaje pišanje od smijeha.
Babo vol.1
A da me vidi baaaaaaaabooooooooo, da pišem o njemu, pišem o njemu, 7 postova :D
Prvo srednja, dok nisam ovo zaboravio. Znači, otac je rastao kao veoma siromašan. Bila je matura i djed (moj djed, ne njegov) mu je kupio neke cipele, koje su izgledom bile slične starkama, imaju naprijed ono čudo izdvojeno (kao što je u starki onaj bijeli materijal naprijed).
Napio se on k'o guzica, nije znao za sebe. Jarani ga vukli do kuće i ostave ga kod komšije u avliji i pazi ovo, zatvore kapiju od dvorišta da mu ne bude zima hahahaha. Kad je se probudio, poderani špicevi u cipela. Otac ga ubio zbog toga. :D
Idemo dalje.
Babo vol.2
Eh sad osnovna. Babo i njegov drug i komšija Esed u vanjskom WC-u u školi. Takmičile se budale ko može da prebaci zid pišajući. A sad druge strane zida su bili nastavnici. Esedu malo falilo da prebaci, ali ne ide. Babo kaže jeo lubenicu prije toga, ono pišalo mu se cijelo vrijeme, imao jak mlaz i uspije ćalov da prebaci zid.
:Čuje se neko iza kašlje:
Otvara neko vrata od WC-a, a ono učitelj Ahmo, legenda naše škole. Čojk sav mokar, cijedi niz glavu. xD
Primili su po 20 šiba i nisu više nikad ni pišali u školi :D
Babo vol.3
Dok je trčao po šibu da je donese iz šume (inače, kod neke učiteljice Anđe obavezno je bilo da redar pripremi tablu, krede i šibu), negdje ugazi u baljegu. Kad se vratio, svi pokazuju prema cipelama i drže se za nos, smrdi to ko sam đavo. A babo, da ne vidi Anđa govna, obriše cipelu od nogavicu. Ono još više počelo da smrdi :D
Babo vol.4
Čuvao on kravu na njivi i dođe mu ekipa da igraju fubal. On je nju zavezao za šljivu i ostavio tu knjige, torbu i sve što je imao i otišo s njima. A krava bila zajebana, jela je sve što je stigla, a mršava bila opet. Kaže rebra se vidila na njoj, džaba što toliko jede. Zvali je Zekulja. Kad se vratio, Zekulja pojela čitanku, samo par listova ostalo, pojela čak i torbu zatekao je kako žvače, jedva joj iščupao iz usta.
Otišao je on u školu. Par puta taj učitelj Ahmo njega pita: "Alija, gdje ti je čitanka?", a on svaki put: "Zaboravio". Jednom, dvaput, triput on tako, uvijek isto. Vidi Ahmo da on nema.
-De mi ba reci gdje ti je čitanka
-Nema, pojela Zekulja
-Kakva ba Zekulja?
-Aaaaaaaaaaaaaa, ne znaš moje Zekulje? :D
Ja valjao kad mi je to pričao :D
Babo vol. 5
Igrali se on i Esed negdje na njivi i 10 min prije početka škole oni krenuli kući. Kako su žurili da se obuku, Esed nije vezao kaiš na pantole. Trče oni tako, a Esedu spadaju pantole. Nađe baba neki kanap da zaveže i držalo je to dobro, nisu više spadale.
Čas matematike, Esed izlazi da odgovara. Tek što je digao ruku da piše po tabli, kanapa se odveže i njemu spadnu gaće.
Meni je to presmiješno, još da im vidite facu kad oni to prepričavaju, ludilo ba. :D
Babo vol. 6
Rekao je nastavnici hemije onu poznatu: "Ako ste vi postali od majmuna, ja nisam". Nešto su na času počeli o tome da raspravljaju i on je to lupio. Ponavljao je sedmi razred, a pogodite iz čega je pao :)
Babo vol. 7
Rekao sam da će biti 7 postova o babi, evo jedan nevezan za školu. Nadam se da se modovi neće naljutiti. :)
Ratno doba bilo, granate sipaju po Gradačcu, a on, mama, jedan Hajre i žena mu prave u po noći neki kauč da imaju gdje da sjede. To je bio improvizovani kauč, skovan od dasaka, unutra nabacali stare odjeće, jorgane neke, svašta nešto. I sad hoće da ga prekriju nekim platnom, a to platno ima malo bilo. Ako ga navuku po dužini, fali im u visinu. Ako navuku u visinu, fali po dužini. Oni su se dva sata ganjali s tim platnom, nikako da naprave. Na kraju se počeli smijati, hori se komšiluk od smijeha njihovog.
Kad kaže kuca neko na vrata njima. Otvoriše oni, a ono komšija jedan kaže njima: "Vidim vi se smijete ko budale. Zaboravio sam vam reći da ne jedete one gljive što je Ahmed našo, nije siguran jesu li dobre"
hahahahahah on mislio oni se zbgo gljiva smiju hahahaha
Eto toliko od mene i babe, nadam se da nisam bio dosadan. 5h je skoro, valja na spavanje.
Peace :)
Moli se champy da prestane da spemuje temu nebulozama. I champy vol.1 je bio previse, a kamoli jos 30 nastavaka.
To bre.
ima ljudi kojima je smiješno ;)
uostalom, tema je da se pišu gluposti koje su rađene u školi...ja ne vidim da sam pisao o ekonomskoj krizi u svijetu ili ne znam čemu drugom...
Vule se nasmejao JEDNOM, posle 20. posta, i to kad se vratio mrtav pijan iz grada, to svakako nije znacilo "ajde okaci jos 80 uzastopnih postova". Daj malo autocenzure.
Jebote kakvi su vama ti razredni? Moj ti da neopravdani ako zakasniš, a kamoli ako pobegneš! Posle 6. smanjuje ocenu iz vladanja koja se ne može popraviti itd. Bežiš 6 puta i to ti je što ti je. Organizovano bežanje trojka koja se ne može popraviti, tuča u ili izvan škole - izbacivanje iz iste.
Све ми то личи на моју школу, Прву Економску... Где ти идеш?
Јебеш ми све, па чак сам и ја хулиган за тебе и твог баба.
u čemu je razlika što sam napisao sve uzastopno ili da sam pisao svaki dan po jedan?
Pa razlika je, kad ne vidis feedback nijednom, onda shvatis da su ti lose price, i da treba pazljivije da ih biras. Nadam se da su ti definicije bolje, no ne usudjujem se da proverim.
Čas matematike, Esed izlazi da odgovara. Tek što je digao ruku da piše po tabli, kanapa se odveže i njemu spadnu gaće.
Nasumice odabrah jedan volume, nemam reci koliko je ovo lose...