Gluposti koje ste pravili u skolskim danima

1. Secam se u poslednjih par godina (7-8 razred) koja smo sranja pravili... ma ja sam bio najmirniji u poredjenju sa mojim otkacenim ortacima. U 7. razredu(feb. 2010) smenili neku direktorku, pa svi osmaci se skupili da protestuju, mi se pridruzili i gadjali smo skolske prozore jajima i jogurtom... mislim da je cak bilo u vestima. Onda, sad u osmom, neprestano smo zajebavali profesora fizike (mislili smo da je peder) i tako nekoliko meseci... tipa 'profesore, imate li decka, ovaj, devojku', i 'jel ste bili na paradi'. A onda, pred kraj skolske godine lik se ozenio! Koja ispala bila, pokidali smo se. Takodje, sad u osmom, jedna likusa iz mog odeljenja bacila polupunu vlasu vode kroz prozor, na sred casa, i pogodila neku nastavnicu, dole u dvoristu. onda kad je moj najbolji drug bacio STO kroz prozor, pre prvog casa... ima jos stvari, al ne mog da se setim, ceka me jos ludosti sad u gimnaziji!

2. Е гимназијалац, зависи шта си уписао, на пример у Првој је зајебанција, оно има да се учи то стоји, друштво је врхунско. Последњег дана школе, одговарали су историју моји ортаци, профа Ћулум их као испитивао нешто, и ја са још једним отишли до Доситејеве да подигнемо неке мајице са сито штампе на којима су биле исписане пароле ваљда Ћулумова деца, или тако нешто са све његовом сликом. Он се разнежио и свима дао петице.

3. Upisao sam Desetu, na Novom Beogradu (zivim blizu). Cuo sam da je kaubojska... ocekujem zajebancije.

4. Ух, десета је тешка брале, општи смер а сад колико је добра не знам али каубојска јесте. Аватар ти објаснио.

5. Znam da je teska, hteo sam Zemunsku al skocilo sa bodovima... al neka, mogu ja da ucim. Ima na You tube nekoliko dozivljaja ludaka, gledao sam kidao se, cak su snimili i reklamu za nektar (nije sve jedno!)
    http://www.youtube.com/watch?v=GkyUGW0jHJQ

6. Хахаха, онај ћора ме подсећа на мене! хД

7. I na mene, samo sto ne nosim naocare... nemam pojma fudbal,kad ja zviznem loptu to predje reku Savu, spusti se na Vracar. E da, to je jos jedna glupost iz osnovne... kad sam ubacio loptu kroz prozor prvog sprata skole, pravo u kancelariju pedagoga. Al to je proslo mlako, bez kazne, bez ukora, cak je i disa rekao da moze svakome da se desi.

8. cornelije, ja idem u prvu :D koje si odeljenje?

9. ahahahahah znam onog ćelavog što se pojavi u reklami, zove se Aleksa Zeljić :D

10. cornelije ja sam išao u kostu do pre jedno osam-sedam godina tako da nisam ja kriv za taj haos :)
    Problem je što svaki sprat ima prekidač koji izbacuje napon iz zgrade, a ja sam to uradio kao mali kad sam imao 11 godina i ovi me drugi podbačivali "ajde vidi šta taj prekidač radi".

11. Evo ja se sad secam prica..
    recimo ona legendarna koja svuda postoji "Zadnja klupa napolje"
    i ova dva lika stv iznose klupu!...
    sta jos..
    recimo jedan lik mi je pricao pre par godina..(bio sam 7. razred) dok smo motali buxne u podrumu kako se cas nakon sto su ucili kako soranje sa mosta moze da te ubije ako soras na dalekovod i ta cuda, popeo na klupu, izvadio kurac i sorao kroz prozor i drao se
    SAD CE ME UBIJE STRUJAAA
    SAD CE ME UBIJEEE!! AAA!!!..
    -------
    a ja nisam tolke gluposti pravio ali recimo radio sam policajske pred tetkicom i to njenom biciklom :)

12. da ti nisi možda warnerov ortak? :D

13. cornelije, ja idem u prvu :D koje si odeljenje?

2-2 sad cu

cornelije ja sam išao u kostu do pre jedno osam-sedam godina tako da nisam ja kriv za taj haos :)

Haha, to je stara dobra fora u Kosti :)

14. ja sad u 4-3... Jel znaš huju smrada?

15. Ne , jebiga. Ko ti razredni?

16. Francuskinja mi otkrila puškicu na godišnjem testu i gleda i smeje se. Ja ne kapiram što.
    Kacam došo kući setim se da između ostalog tu piše bride mi jajca... XD
    Ali jebe me to što je kontrolni bio na dva lista spojena SPAJALICOM pa mož tu da prikači i ovo sranje

17. Zapalio sam plasticnu kesu punu mrtvih macica u svlacionici. Kad se odeljenje vratilo sa fizickog njih 5, 6 je peglalo. Kazu da se smrad oseca i dan danas.

Vozacu autobusa sam dao LSD na prevaru kad smo isli na ekskurziju. Sva sreca pa nije vozio, nego smo ga nasli u onom boksu za torbe kako se valja. Posle doveli drugog vozaca. A bilo bi profi da smo poginuli.

U osnovnoj sam bio miran. Najvece sranje je bilo kad sam kupio uloske, polio ih crvenom temperom i razbacao po ucionici za vreme odmora. Onda sam prosirio glasine da je to uradila jedna Danijela.

18. Пошао сам да пишем и баталио. Сви бисте ме гледали као болесника, још горег него сад.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.