Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
За најгори изум сматрам старке. Мени су то веома неудобне и непрактичне патике.
Најбољи изум је по мени вероватно косачица за траву. Трава неће сама да се исече.
Krompir, ne možeš za Nokiu da kažeš da je najgori izum, kao ni za Starke. Jebiga, tako je. Možeš da kažeš za patike ili telefon. Ni ja nisam rekao da je Yugo Florida najgori izum ikada, jer je glupo to reći.
Па има код нас нпр, нека нова мјеста, и чесме су на сензор и сушачи и папир и све, то ми се свиђа, али само ме нервира то за папир како рекох, јер још нисам налетио да ваља :)
Знам ја да су старке култне и све то. Имам један пар, али ето, мени не пријају, свуда се крећем, више волим нешто чвршће и што не пропушта кожу.
Ne boj se Đimi, priuštim ja sebi taj najbolji izum skoro svakog vikenda kad ne očekujem nešto bitno, ugasim ga pa ga gledam. Moram da ga koristim zato što ga drugi koriste jebem ih u lebac, mobilni sam nabavio tek kad je baš dogorelo do nokata.
Paz ovo
Da nema telefona: sedim nedeljom i pijuckam štogod, kad nailazi neki pajtaš
- eto ja banuo da te pitam nešto časkom
- dobro mi doš'o druže, sedi malo popij koju, sad ću i neko meze da iznesem
- da znaš da bi mi leglo na ovu vrućinu
ako domaćin i nije kod kuće bar si se prošetao
S telefonom: sedim nedeljom i pijuckam štogod, kad zatandrče paklena mašina
- alo
- e
- trebaju li ti one merdevine, odužili mi se radovi
- jok
- fala druže
i to je to, nema druženja, nema ljubavi, samo zaboravim šta sam pio pre poziva
:Д
Хахаха, какав трансфер. Хтедох рећи ''што не пропушта воду''!
+ digitalni fotoaparat
- radar u raukama saobraćajne policije
Ja sam mislio da će ova tema da bude manje spamerska i više edukativnija. :(
Najbolji - kompjuter
Najgori - providne zavese, nemaju svrhu
Najbolji izum je, po meni, pur pena za zaptivanje otvora - ja bih tu bez razmišljanja dodelio Nobelovu nagradu, a najgori nemam.
Најбољи изум, од новијих свакодневних ствари, је дефинитивно фрижидер.
Најгори изум је ве це шоља. Озбиљно.
Najbolji je troslojni toalet papir. Definitivno.
Ne znam kako su ljudi mogli da brisu guzicu bez njega. Novine, papir, list. Ma bezi....
Јебеш те трослојне и те зајебанције кад се поново деси да се пробије, па оде прст 'де не треба. Најбољи је онај рози од свега и свачега. :)
uuuu da toalet papir je vrhunski izum.... jbt kako su ljudi zivjeli prije toga
+ WC solja
- Zakon
Pa zato su pre služili brakovi, žena da te oliže posle nužde i budeš k'o nov.
Najbolji (za ove tople dane) - klima
Najbolji- komp
Najgori- ova piva sa ukusima voća, i'te bre u kurac!
guz papir
vukajlija
vukajlija
guz papir