Prijava

13 godina je proslo nismo ni Kosovo priznali, nista nije uradjeno, vracamo se na teme koje su odavno trebale da budu prevazidjene, zaduzujemo se kod kineza i dovodimo kineske kompanije a navodno idemo u EU hahah koja prevara jel stvarno neko misli da ce EU hteti da nas prikljuci dok poslujemo sa kinezima i rusima tj konkretnije dok vucic i sns kartel posluje sa njima i suri budzet

Zašto spamuješ temu umesto da pušiš kurčinu?

Zatvoriše mu dušmani temu za to, sad mukica ide od teme do teme traže usta kurca

E stratimire ne cekaj da ti istekne ban nego napravi novi nalog i kreni iz pocetka da te niko ne bi opet napusavao

Samo napisi nesto smesno i zanimljivo da te ne prepoznamo

Део из рекламе "Ви сте свет" посвећен Милунки Савић где се наводи њено сведочанство о рату против Бугара је извучен из контекста. У наставку објављујем комплетан текст објављен у листу Дуга у јануару 1985. године.

„Учествовала сам у многим биткама, али ми је најтеже било у Горничевској бици, половином септембра 1916. Мој Дру­ги пешадијски топлички пук, због јунаштва назван Гво­здени, био је код села Церова близу Горничева. Бугари нас изненадише. Прво нападоше наше суседе Дунавце, њихове предстраже исекоше на комаде, па навалише на нас. Њихо­ви их официри потераше пиштољима у напад испред себе. Иде талас за таласом, збуњени, пијани, љуљају се у ходу и певају своју химну, шуми Марица крвава док урлају „Уре, уре!” Ми их пустимо ближе, па осусмо по њима брзом паљ­бом. Ту смо их страшно намлатили. Биле су гомиле лешева. Много ми се сажалило. У једном тренутку престала сам да гађам, нисам могла више да пуцам у пијане људе, грехота је. Ту сам, можда, душу огрешила, али морала сам, био је рат. Знали смо у позадини да похватамо мачке и псе. За репове смо им везивали празне конзерве и после пола ноћи, када је најслађи сан, пуштали смо их ка бугарским рововима уз паљбу плотуна. Звече оне конзерве у мраку, а Бугари мисле­ ћи да је напад, до зоре би уплашени бесомучно пузали, а ми легли и спавамо. Ујутру, када виде шта је, из ровова нам псују мајку галиотску.
Ми смо певали када су нас француске лађе пребацивале из Албаније на Крф, а били смо живи лешеви. Француски морнари и официри плакали су слушајући нас, и говорили су: „Какав диван народ”! Певали смо када смо умирали на острву Крфу и Виду, певали смо када смо гинули на Солун­ ском фронту. Када бисмо у рововима запевали, Бугари би престали да пуцају. Зато смо ми народ који никада не може да пропадне. Волели су ме српски војници, поштовали, а и бојали су ме се. Можда ме зато нико од мојих ратних дру­ гова није запросио. Вероватно су мислили да би Милунка, онако опасна у борби, била бомбаш и у браку.”
Ревија „Дуга”, посебно издање „Солунци”, јануар 1985.

Dobar tekst, najezio sam se

A zasto bese majku galiotsku psuju?

немам појма леџит

не знам ни на шта би могла бити референца; на галију, на галицију, на галату, на галије неке? ништа од тога ми нема баш смисла.

Kao da je i bitno. Njihov interni u krajnju ruku.
Ko madjari za srbe raci. Pogrdan naziv. Nebitno jebo im pas mater

Tu može barem neka etimologija da se pretpostavi, tipa Raška - Rašani - Raci pa kao ajde. Ovo galiotski je i meni misterija, jedino što mi ima smisla je da su ih tipa tako zvali na solunskom frontu, znači nakon krfa i svih tih sranja, pa kao gle ih ovi retardi galije ih vozile mrtve i sad došli ovde mamicu im galiotsku.

Bez guglanja molicu i prebacivanja na svoju loptu

i had to google

GALIOT - đav, nevaljao čovek, obešenjak, mangup, nevaljalac, protuva, lupež, hulja. (lat.)

bice pitanje u Poteri sig sig

Jel bio ko na poteri od vukajlijaša, mogle bi se neke pare uzeti ima ovde mudrih glavica

Znamo ko od nas nikad neće da ode na poteru. Melkey je

Scouser
bice pitanje u Poteri sig sig

El ima potera u miloj gori ili gledate ovu našu s memedovićem? Btw ustaška potjera je milion puta bolja jer ima svakim radnim danom sem petkom i mnogo veće pare uzimaju.

Ja ustašku gledam, zajebanija pitanja i bolji lovci

El ima potera u miloj gori ili gledate ovu našu s memedovićem?

U Srbiju sam ti ja sad, ne znam imali u okupiranoj domovini neke emisije poput potjere bice kad se vrati gospodar sig sig

Jel može neki car level istoričar ako već car prestao da posećuje ovo truplo od foruma da mi pojasni da li su tačne ove priče što guraju neprestano na ovim reklamama za Milunku Savić, preciznije da li joj je ćerku stvarno oženio sin nekog bugarskog vojnika Ninkova (kasnije generala po rečima iz reklame) s kojim se gledala preko nišana u rovu? Ako je fejk priča koja je poenta, što nam guraju to sad baš?