Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Je l' ima neko slučajno mape iz Arheološkog leksikona Bosne i Hercegovine?
ne odvajam se od njih
Soče, ne zajebavaj da imaš? xD
dabome, uramljene iznad pohvalnice iz pravoslavnog katihizisa za istaknut rad i bogougodan trud razred sedmi dočekuju uvek dobrodošle goste doma moga gostoprimljivoga
Imam ja te mape stoje mi umesto onog welcome
mape iz Arheološkog leksikona Bosne i Hercegovine kao mali igrali smo se
Našao na netu, ne treba.
Jednom sam isao na takmicenje iz istorije
Doduse skolsko ali sam dobio cetvorku
I pricao sam sa streberkama tako reci bario ih svojim poznavanjem povjesti
Shta mislite jel su cure sa ravnim grudima nekada uchestvovale aktivno u bitkama dok su zene sa velikim sisama ostajale kod kuce da odgajaju decu i rade kucne poslove?
Hoće li nove generacije učiti o Vuičićevim reformama iz udženika istorije? Hoće li biti deo udžbenika o delu o savremenoj istoriji?
pozz
Hoce li biti novih generacija prijatelju moj sto bi rekao Duci Simonovic
биће његова слика на корицама који ти је курац
није нека опозиционарска сарказам форица а ла марко видојковић него ће стварно тако бити моје прогнозе су увек тачне
Haha tvoje prognoze?
Ja sam danas video onu reklamu iz paba i sanse da se av nadje na koricama su rapidno porasle
koliko je car dusan preuvelican kroz vreme itd?
Pa puno
Je l on bio fazon 2,10 i cela njegova ekipa morala da ima fazon 2,10 i 100+ kila, pa imao nekog stranca neko mudo bas koji je komandovao