Istorija

  1. Извини што сам ти дирнуо у менталну растројеност, живци су ти баш, баш сјебани.
    Мислио сам да људи са мозгом капирају да оклоп није ишао директно на голу кожу, али ето, теби је потребно да појасниш. Браво за тебе. Шта год да ставиш испод оклопа, 2 кг гвожђа у замаху ломи и не пита.

    Што се тиче плетене кошуље, она није ишла испод оклопа ако ћемо веровати историчарима и музејима (можда и они серу воду, не знам, нисам историчар). Не би имала никакву улогу с обзиром да мачеви у средњем веку нису служили да секу, него да ломе и пробадају. Плетена кошуља ту није могла много да помогне.

    Не знам за Наполеонове војнике, имао сам прилику да носим реплику оклопа направљену од лима дебљине 2 мм и тешко је у пичку материну (око 30 кг). Додај мач, додај штит, додај дебеле гаће, накурњак и као што ти кажеш - од жице везену кошуљу - ето ти 50 кила без проблема. Падни са 50 кг терета на леђа са висине од 2 метра и устани - ево од мене имаш гајбу пива, додаћемо и бенсендине да се смириш. Можда постанемо и другари, ко зна...

  2. Не знам за Наполеонове војнике, имао сам прилику да носим реплику оклопа направљену од лима дебљине 2 мм и тешко је у пичку материну (око 30 кг)

    Uradi nekad sklek, zgib, trbušnjak, čučanj...neće te ubije.

    Што се тиче плетене кошуље, она није ишла испод оклопа ако ћемо веровати историчарима и музејима (можда и они серу воду, не знам, нисам историчар). Не би имала никакву улогу с обзиром да мачеви у средњем веку нису служили да секу, него да ломе и пробадају. Плетена кошуља ту није могла много да помогне.

    Imam najmanje 10 knjiga koje tvrde suprotno, u kojim muzejima si bio ne znam, mada nije iskljčeno da nisi slušao.

  3. Ма, зајеби, ништа теже од оловке нећу да дигнем, нисам ја физикалац.
    Добро, може печат, он је тежи.

  4. Imam najmanje 10 knjiga koje tvrde suprotno, u kojim muzejima si bio ne znam, mada nije iskljčeno da nisi slušao.

    Имам и ја па се не курчим.

    Шта ти је са живцима, јеси ли скоро био на контроли? У преводу - Ко те јебо, што си нервозан толико?

  5. Brt, to što te neko posere u prolazu ne znači da je taj neko nervozan ili da ima nešto protiv tebe nego da se ponašaš ko debil i da te stoga tako i tretira.

  6. Ух, ако је то случај који оправдава твоје дегенерично понашање, онда шта да ти кажем... јбг. Ја бих тебе третирао само лековима за смирење, јер ако си толики деген да на обичан пост реагујеш као хрватски домобран коме неко дира њофру и глупсона, онда си опасан паћеник и ретард. Како ли би реаговао да неко уђе у отворени конфликт са твојом девијантном личношћу?

  7. Момки плс.

    Добро, јесам претерао мало, али стоји да је глорификовање коњичког јуриша у холивудским филмовима претерано и/или често нереално.

    Ал пази ти шта се човек сетио, да укршта коње да би добио неку мрцину, па онда да га тренира да јуриша на зид копања да не трепне, и да натовари оклопа на њега и себе и направи у суштини прото тенк.

    Елем, читам ових дана оне суморне приче о усташким злоделима, и наиђем на следеће. У некој школи усташе упадну, учитељицу силују сви редом, онда је закољу. Децу исто покољу, поваде црева и закуцају за плафон и зидове. Ал то није све. Клали су их полако и сипали на ране со да се муче више. Италијани су затекли ту сцену и нашли једног дечака живог, повели га са собом, он се опоравио али побего да тражи фамилију. После неколико дана и њега нађу закланог у свом селу.

    Со...

  8. Haha koliko ste nerealni sa tim kilazama oklopa, max 20 kila je oklop za coveka 180cm 80kg

  9. Елем, читам ових дана оне суморне приче о усташким злоделима, и наиђем на следеће. У некој школи усташе упадну, учитељицу силују сви редом, онда је закољу. Децу исто покољу, поваде црева и закуцају за плафон и зидове. Ал то није све. Клали су их полако и сипали на ране со да се муче више. Италијани су затекли ту сцену и нашли једног дечака живог, повели га са собом, он се опоравио али побего да тражи фамилију. После неколико дана и њега нађу закланог у свом селу.

    Мислиш да је све то истина?

  10. Мислиш да је све то истина?

    Ne vidim iz kojih pobuda bi Italijani lagali o tome što su zetekli.

  11. Mene boli kurac za oklope i hrvate samo da kazem da je mister no izjebao granjku ko volinu haha volim kad neke jebe granjku retarda (on ima platu 45k psssst)

  12. То је Херцеговина ја мислим, из извјештаја Италијана који је писао да су и потоци крвави и да се Италија мора оградити од овога бла бла. Наравно да Италијани имају разлога да слажу, јер су били у сукобу да усташама, али то не мора да значи да прича није истинита.
    Учитељица Стана Арнаут у Пребиловцима је доживила сличну судбину када су дјеца морала гледати док је она мучена и убијена. После су је мјештани нашли и сахранили. Називају је светом, у Пребиловцима се библиотека зове св.Стана Арнаут ал не знам дал је канонизована од цркве.
    Иначе, позната је свима судбина овог села, а изгледа да су усташе Станино тијело оставили у некој шуми или слично, па је она сахрањена одмах после одласка усташа, и није морала чекати 50 година братства и јединства да се сахрани, као што су чекали остали из овог села.

  13. Slažem se sa tobom Slaviša. A što se tiče bratstva i jedinstva ti izgleda neznaš dobro šta je govorio general Kosta Nađ prilikom otvaranja mosta 51 divizije, ili samo troluješ?

  14. Mada skroz ok izjeban je Granjka hahaha ha

  15. Ja iskreno mislim da je to sve komuno propaganda. Zatekli italijani moj kurac. Zamisli da si ustaša i nosiš u čepu šaku soli da soliš rane deci koju kolješ. Iskreno ne verujem da bi vojska sa takvim mentalim sklopom uspela da napravi državu.
    P.S. Hrvati veličaju NDH i dižu je u nebesa, a kad Krajišnici to isto rade sa RSK onda se smeju i podjebavaju. A obe države su postojale isto godina

  16. Ćao @Maestro. Kako si? Mislim da si džabe pisao u nadi da ćeš uhvatiti kapitalca. Mani se toga. To nije lepo. Uostalom da li si ti to pročitao na netu, u nekoj knjizi, ili samo pišeš gluposti kao @Granjka? Ako jesi, daj mi izvor, link, ili naziv knjige i broj stranice gde se nalaze predmetni podaci.

  17. Ne razumem šta me tačno pitaš?

  18. Rekao ti je da odjebes jer smaras i nikom zivom nisu zanimljivi tvoji "trolovi" niti ce se iko isprimati. Aj mrs sad

  19. Фул оклоп је био тежак од 40 до 80 кила

    Brate. Brate.... Sa kojom samouverenošću napisano sve mmm puca JA ZNAM i boli me kurac što vi pišete tu nervozni jedni mmm JA Z N A M.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.