Istorija

1. Зато што је била зајебанција

2. Ovi na fb Istorija Srba okačili onaj klip iz Moj rođak sa sela o Kosovskom boju. Lmao
    Što bi reko Rađ: malo je reći da sam bio trigerovan.

3. нема везе откуцај опет

4. Зашто уопште пратите то срање лол

5. Ja je i dalje pratim uglavnom da bi čitao komentare. Često su suvo zlato.
    Al ta scena me uvek trigeruje jbg.

6. Trigerujem te u čvabalo

7. Штета само што се у српском јавном дискурсу од толике историје јављају свега три-четири теме, док се остало занемарује.

8. Hahaha makar neće više kačiti artwork pesme leda i vatre uz postove o srpskim srednjovekovnim bitkama.

9. Care, kakvo mišljenje imaš o ovim trenutno popularnim yt istorijskim kanalima, tipa Historia Civilis, Epic History a posebno The Great War?

10. Historia civilis, pratimo.

11. Care, kakvo mišljenje imaš o ovim trenutno popularnim yt istorijskim kanalima, tipa Historia Civilis, Epic History a posebno The Great War?

Искрено не пратим то, али подржавам све што није типа "комплетна историја ислама у 5 минута" или "како су Швеђани настали од Турака".

12. Slusaj, Care,to sto si debeo ili ruzan,visok,nizak,beo,crn,to sto ne znas da kazes neko slovo i nesto slicno,ne treba ni u jednom trenutku da te sputava od toga da uspes..poznajem mnogo gojaznih muskaraca koji imaju devojke i sve..pogledaj danasnje devojke,slomljene su,svaki muskarac samo razmislja kako ce da ih izjebe i sutne..ti budi drugaciji,bas zato sto si drugaciji..pokazi devojkama da si dobar lik,da ti nije vazan samo sex,da ih neces izneveriti,veruj mi da bi svaka devojka pre izabrala nekog debeljucu koji ce da je voli vise od sebe i koji ce umeti da je ceni,nego nekog zgodnog frajera kojeg ce da pokazuje drugaricama nekoliko dana,nedelja i onda kada dobije sta je zeleo i on ce naci bolju,jer bar ja mislim,da od lepse,postoji lepsa,od zgodnije postoji zgodnija..nadam se da sam ti pomogao ;)

13. Paninaro around r/niceguys te zove.

Maestro, The Great War počinje serija o drugom svetskom ratu ove godine, isti format kao o prvom. Overi Historia Civilis ako nisi.

14. Штп нису чекали 2039. да буде у истом духу, на стогодишњицу па вик бај вик преглед.

Зато што ће думру то тад па да милке сад.

15. pojma nemam sta ti to znaci, pacove, ali mi se cini da sam konacno nasao mjesto za taj post.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.