Ja ne bi mogao da jurisam ali mogli su u to vreme oni koji su trenirani za to.Izdrljivost je jako bitan deo bitke skoro bitan kao i sama snaga.Najlogicnije je da se jedan deo vojske odmarao dok je drugi ratovao i onda se smenjivali.Da su se odmarale cele vojske to mi je van svake pameti i ne zanima me koliki si istoricar ako tako nesto kazes.
па шта цвилиш што су те неправедно бановали на 3-4 дана хоул. погледај мене, трајни бан на оригиналу без икаквог наведеног разлога. вјероватно нисам ни једини тако да батали
Idi i popusi mu kurac ako mu verujes vise nego zdravom razumu.
+
ajde bezi degenko kad bih ti natovario 20 kila cigli na ledja video bih te koliko bi jurisao satima ustima te jebem
Dva najjaca momenta u raspravi haha
Ja ne bi mogao da jurisam ali mogli su u to vreme oni koji su trenirani za to.Izdrljivost je jako bitan deo bitke skoro bitan kao i sama snaga.Najlogicnije je da se jedan deo vojske odmarao dok je drugi ratovao i onda se smenjivali.Da su se odmarale cele vojske to mi je van svake pameti i ne zanima me koliki si istoricar ako tako nesto kazes.
Свиђа ми се овај шта курац извори приступ у последње 3-4 стране.
Razreši nam misteriju, Care.
Da li su imali ugovorene pauze za odmor?
О томе сам писао на страни 88 још, али ова два изузетна господина настављају расправу, пошто обојица знају боље од Тукидида како су се хоплити тукли.
Tukidid heheh
Тукидид хахахахх
Zdrav razum>Tukidid
Ko da ne moze da laze Tukidid.
Hahaha a pazi ovog brata, jos razmislja o ovome
https://i.imgur.com/ZQIpuNV.gif
па шта цвилиш што су те неправедно бановали на 3-4 дана хоул. погледај мене, трајни бан на оригиналу без икаквог наведеног разлога. вјероватно нисам ни једини тако да батали
а што се ове несвакидашње расправе тиче Глупан је у праву
Čika bulja haha
Хахаха
Šta misliš koliko će da ti traje odban?
Баш си глуп овдје испао Бох
Ozb te pitam?
Хахахах
Ово је профил с истим именом и аватром. А не прави Берлиоз