па шта цвилиш што су те неправедно бановали на 3-4 дана хоул. погледај мене, трајни бан на оригиналу без икаквог наведеног разлога. вјероватно нисам ни једини тако да батали
Nije duzina bana bitna nego kretenski razlog ,,vredjanje eminentnog clana,, pa ko je napisao takav razlog treba da se razmoduje odmah.+ sto je on mene vredjao isto koliko i ja njega i jos i prvi pocinjao sa vredjanjima.
Да парафразирам П.П. Његоша “Борба против тирјанства је људска дужност најсветија”. Ти имаш прилику да зауставиш тиранију над главним налогом једног активног члана. И ја бих исто урадио за тебе у сличној ситуацији иако ми ниси нешто посебно драг.
ahahah sto se car uvredi svaki put kad neko kaze nesto na ovoj temi....tipa sad neko isprica svoje znanje npr da su se borili tako i tako i onda kaze, a ti care, sta mislis o tome?
-necu da pricam sad...kad se vec pravis pametan onda nek tebe pitaju od sad za sve
Car se ponasa kao da je jedini izvor informacija za istoriju na internetu,ko da nema vecih istoricara koje mozemo citati.Ajde teraj se,nismo na ulici pa da si neki enciklopedija lik pa da trebas stalno kenjati i ispravljati.
Aha, pa što sam ispao glup nije mi palo na pamet. Mučiš se bez veze s tim pravljenjem
Ајде среди да ти одбанују старог другара видиш да сам свакако ту
Nije duzina bana bitna nego kretenski razlog ,,vredjanje eminentnog clana,, pa ko je napisao takav razlog treba da se razmoduje odmah.+ sto je on mene vredjao isto koliko i ja njega i jos i prvi pocinjao sa vredjanjima.
Šta ja imam od toga?
Koji ti je original houl?
Mickey Savage
Hahaha zao mi je sto je rasprava izmedju houla i glupana ostala u seni one sranje rasprave od juce o visini
Да парафразирам П.П. Његоша “Борба против тирјанства је људска дужност најсветија”. Ти имаш прилику да зауставиш тиранију над главним налогом једног активног члана. И ја бих исто урадио за тебе у сличној ситуацији иако ми ниси нешто посебно драг.
Lako je tebi da mi udaraš na čast ja sam Šumadinac ti ne bi uradio to za mene jer si Hercegovac a oni su govna
Пусти те стереотипе, нама Херцеговцима је поштење на првом мјесту. Најдаље на трећем, али опет бих ти помогао у истој ситуацији.
Ma...
nisam ja pricao o hoplitima samo car, nego o vecini organizovanih bitaka u starom veku
ahahah sto se car uvredi svaki put kad neko kaze nesto na ovoj temi....tipa sad neko isprica svoje znanje npr da su se borili tako i tako i onda kaze, a ti care, sta mislis o tome?
-necu da pricam sad...kad se vec pravis pametan onda nek tebe pitaju od sad za sve
hahaha i ja sam primetio
dodji u ruke pravom istoricaru
Car monopolista
Царе каква је Дубравка као стручњак имаш ли увида
mozete caru prigovarati sta ocete, ali ne i manjkavo znanje istorije haha
Car = gatekeeping što se tiče istorije. Not cool bro
Car se ponasa kao da je jedini izvor informacija za istoriju na internetu,ko da nema vecih istoricara koje mozemo citati.Ajde teraj se,nismo na ulici pa da si neki enciklopedija lik pa da trebas stalno kenjati i ispravljati.
dobro slusacemo tvoje anegdotalne teorije zasnovane na analogiji sa ulicnim tucama