Zašto ljudi više ne nose šešire?

1. hmmmm....neće mi staviti link...imam slikicu sebe sa šeširićem :)

2. Cilindar + crni štap + dugi crni kaput - maskenbal u KST-u! :)

Volim šešire i imam ih, neke sam kupovala, a većina su bakini, u njeno vreme je nošenje šešira bilo normalno. Na konjičke trke ne odlazim, u popodnevnu šetnju na čaj nikako, a odavno nisam videla ni neki čamac na Tisi, pa ih retko nosim. Ostaje jedino leto za slamnate, maskenbal i čekanje da omatorim pa da se sakrijem ispod njih da me niko ne prepozna.

3. komad1974
    hmmmm....neće mi staviti link...imam slikicu sebe sa šeširićem :)

Jesi li gola na njoj?

4. Ja lično ne patim od mode, niti bi me nečiji eventualni loš komentar (smeh u ovom slučaju) na moj stajling izbacio iz takta, ali niko ne voli da ga okolina (kakva god bila) gleda kao marsovca.

Па сад... Видети изразе лица, то је по мени прајслес. :)

5. komad1974

hmmmm....neće mi staviti link...imam slikicu sebe sa šeširićem :)

A jeste Seba lik. Voli da pretera u piću, al je lik.
    http://img836.imageshack.us/img836/4742/coveksasesirom.jpg

6. nije mi jasno.šeširi su mi divni.naravno,treba imati i uz šta da ih uparite.imam šešir koji mi je jako drag i kad sam ga prvi put stavila i izašla u grad bilo je: oo,pa nose se šeširi!pritom ja tog čoveka nisam ni znala,tako da je nekultura totalno pobedila.mislim ako je jesenji braon šešir širokog oboda,ma savršen, čudan onda smo stvarno zastranili.

7. Jesi li gola na njoj?

nisam!

imam šešir :))))))

8. U Portugalu sam za rođendan dobio kožni braon šešir sa oklembešenim obodom, prejako izgleda. Al realno, nije da se nosi po gradu, privlači dosta pažnje, bar na ovim prostorima. Može na kampovanja i na pecanje...

9. ovaj moj je nekako "ciganski"........uzorak leoparda je......inače bljaaak, ali stvarno je fora za ljetna glupiranja! :)

10. nisam!

imam šešir :))))))

Vuhu!

Daj da vidimo! DAJ, DAJ, DAJ, DAJ, DAJ! :)

11. ali kazite mi koja riba bi odolela da je pogledas i skines onako sesir, dobar dan, sve fino....

E, zato ljudi danas ne nose šešire. Ne slaže im se uz nemanje manira!!!

12. E, zato ljudi danas ne nose šešire. Ne slaže im se uz nemanje manira!!!

+1

http://www.kathiesdailychronicle.com/blog/_IMAGES/john-wayne.jpg

13. Хипстерски џемперић. :)

14. Mnjeh. Bilo bi mi hot samo ako je u tom nekom hippie-odrpanom fazonu.

15. Мени не би сметало да набијем шеширић на главу. Ал качкет могу лакше да стрпам у џеп :)

16. Ја димам где, ја бих фуро ко Тимоти Олифант што фура. Комплет крпице, не само ширше.

17. Cilindar + crni štap + dugi crni kaput - maskenbal u KST-u! :)

To. Nije fora da se vidi da previše brine o svom izgledu, nekako mi smešno kad vidim muškarca da pazi da mu se ne izgužva ono što je obukao. A tek bi mi trulo bilo da namešta šeširić svakih pet minuta da mu lepo stoji. To mi ko ono kad riba proverava karmin svakih pet minuta, samo što je ovo X puta gore jer ipak govorimo o jebenim muškarcima, ne o ženama.

18. Zašto ljudi više ne nose šešire?

Зато што је ћелавост опет у моди.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.