Да ли Швабе спремају нова срања?

1. rnrt, to je ono što sam i ja u svom postu napisao na prethodnoj strani... čitao sam Blic danas...

2. Уопште више није фрка за њих и њихове ставове, они су исти већ 70 година. Ради се о томе да се много више сваки пут бојим наших ликова, и шта ће ново да нам приреде. За сада, они нама не могу ништа, сем да нас спрече у евроинтеграцијама, које нам у оваквој Европи нису ни потребне.
    Али је мало теже балансирати када си ти целокупну политичку судбину везао за један брод, па макар тај брод био и Титаник. И онда ти је маневарски простор сужен, утолико што десет година трујеш народ да је ЕУ рај на земљи, и да је све ван тога "хаос и безумље деведесетих".
    И онда, када ти стигну ови шамари, за које си месецима знао да ће стићи, али си лагао народ, ти дођеш у ситуацију да зарад континуитета политике и опстанка на власти згазиш и националне интересе.
    Е, то је већ много лоше.

3. Pa šta ako je Amer šopao dolarima majku mu jebem?

Ljudi napravili industriju da jebe matere, bogtejebo, oni izvoze 700 milijardi eura! EJ! IZVOZE! I rade ljudi, boli ih kurac, sabiše a ne ko mi...

A šta smo mi uradili? Nas kao Amer nije šopao dolarima, a? Krediti dolazili iz rudnika? Napravili i mi industriju, mogli da budemo sila neebeska, al hoćemo mi da vidimo ko gdje pripada, eto, meni smetaju Hrvati zato što su klempavi a Slovencima smetaju Makedonci zato što ssu predaleko, pa ajde da se cijepimo! Ko nam jebe mater sad. Mi bi da ratujemo, o Ilija sveti!
    A Švabo šuti i radi i smješka se.

4. Boli kurac moderne Nemce za ratovanje

Isto se mislilo i 1918, da im je dosta ratovanja a onda su 39' poludeli i za mesec dana popalili celu Evropu. Mogu da zamislim Merkelovu kako bičuje Tadića po dupetu...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.