![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Zapravo ne rade ni www3 itd. Trenutno je neka default stranica ali u buduće će redirektovati na http://vukajlija.com
Razlog: napravio sam izmene koje će doprineti značajnom poboljšanju brzine i stabilnosti sajta tako da za www2 forom neće biti potrebe.
a ja taman otvorio temu
pi!
ovo vec sad brze sljaka, bravo gazda
Ni jedan www broj ne radi, samo www običan.
Фала курцу.
+ и *
Kul :)
buduci admin
Nego, je l' me sad sam sajt izlogovao? I jel' izlogovao još nekoga? Pitam zbog "onoga".
E, cekaj, kaizene.
U mojim defkama, skoro svi linkovi su na www2. Sta sad?
'ce da redirektuje?
Duga je noć. Idi ispravljaj. :)
U mojim defkama, skoro svi linkovi su na www2. Sta sad?
'ce da redirektuje?
Oce ali tek sutra.
Каже се "ал' јуче", а не "али тек сутра". Поради мало на сленговским изразима, иначе следи један дидактички бан.
Ili ono, biće :)
A m.vukajlija.com radi , zašta je on? meni je on najbrži nikad mi nije bagovao!
meni piše da sam ulogovan kad vukajlija.com/blablabla
a kad piše www.vukajlija.com/blabla
šta je sad to?
i tu je potrebna redirekcija, sutra.
hmmm, okej, a za ovo m.vukajlija.com
mnogo dobro šljaka, jel mo'š se koristi?
E jebiga sad kod mene www2 dosao na drugo mjestu u Chrome sa tendencijama da predje na prvo a sad ovo ukinuse.
a bila sam se uplasila da je puklo, da je sve otislo u pm :))
Super, matori, mene je to sve tako zbunjivalo...mislim, jedan baguje, pa idem na drugi, pa onda taj neće, pa se onda opet vraćam, pa opet logujem...itd, itd...
Ovo je sad baš brzo i bez problema, baš onako...upravnički! :-)))
Juče sam imala napade panike...kakav trip!