Prijava

Ovu temu otvaram za devojke koje JEBU! Ovde javno možete da iskažete gde kada, kako, koliko, s kim JEBETE i koliko uživate u tome, ispričajte neko sočno iskustvo, dajte savete mladim JEBAČICAMA na početku! Ajde da i mi JEBEMO, momci i vi ste dobrodošli!

Ahhh... lupila si sexality ?

ajde devojke ne stidite se. svi znamo da volite da se fircate vise nego leba da jedete.
budite iskrene prema sebi kao rokandjel i kazite kako i koliko to volite
aj pocni ti rokandjel posto su ostale stidljive

prvo mora ovo da savladamo: http://www.vukajlija.com/sexality/440483 pa onda na jebanje...
ili to dolazi kao posljedica toga što smo jebačice?

ajde bre rokangel, podeli nesto sa nama kad vec otvras temu.
ovako samo spem i razvrat, a treba da bude samo razvrat.

Ово ће тако да пропадне... Па то ти јбт ко да питаш куварицу за рецепт.

Ja ne znam u kom pravcu bi trebalo da se kreće ova tema...da nam ipak nagovestiš nekim ličnim primerom?

Ja se slazem sa vecinom. Zapravo, video sam joj neke "abaut mi-je" i bili su prilicno zanimljivi. Voleo bih da vidim kako jebe.

JA JEBEM!

Je l' ovako treba? :)

Nekada davno, šetao stari grčki prorok Tejresija planinom i mirisao cveće kad na jednom proplanku ugleda dve zmije u vrelom činu parenja. Iako ga nisu direktno ugrožavale, on, pošto nije voleo ništa gmizavo zamahnu štapom i ubi mužjaka. Tog trenutka pretvori se u ženu i ubrzo posta nadaleko čuven po nemoralnom ponašanju. Deset godina nakon toga, na istom mestu opet je zatekao sličnu zgodu i povratio je svoju muškost ubivši ženku, ali to sad nije bitno za priču.
Elem, posvađali se jednom Zevs i Hera kao i obično povodom njegovih mnogobrojnih neverstava pri čemu je njegov argument bio kako žene u ljubavnome činu uživaju daleko više od muškaraca te da im samo čini uslugu. Hera to nije baš mogla da svari tek tako pa su na kraju pozvali slavnog proroka da im kaže iz ličnog iskustva. Pošto se odazvao pozivu i bio poslužen kafom i ratlukom, prorok bi upitan o škakljivom pitanju koje je mučilo supružnike. Tejresija se tu zamisli pa reče: "Kada bi seksualni užitak podelili na deset delova, tri puta po tri dela pripalo bi ženama, a samo jedan muškarcima".
Posle je najebao zbog te izjave, ali ni to nije bitno za priču.

Ja ne znam u kom pravcu bi trebalo da se kreće ova tema...da nam ipak nagovestiš nekim ličnim primerom?

+1

pic plz

Ако до сада нисмо никада у животу, јел можемо макар да гледамо тему, или да причамо колико бисмо волели да пробамо кад нам се укаже прилика?

Ако до сада нисмо никада у животу, јел можемо макар да гледамо тему, или да причамо колико бисмо волели да пробамо кад нам се укаже прилика?

Au, jedan od najtezih tekstova, koje sam pokusao da shvatim jutro posle alkohola. Ili prosto nisam u toku. A mozda sam i glup, ko ce ga znati.

Ако до сада нисмо никада у животу, јел можемо макар да гледамо тему,

Od gledanja nema selameta.

samo da mi se ocrta u poslednjim javnim temama u kojima sam učestvovao