Jebačice

1. Mi tantramantišemo!

2. marcipan
    JA JEBEM!

Je l' ovako treba? :)

Ja mislim da si OBJASNILA!

3. Tejresija se tu zamisli pa reče: "Kada bi seksualni užitak podelili na deset delova, tri puta po tri dela pripalo bi ženama, a samo jedan muškarcima".
    Posle je najebao zbog te izjave, ali ni to nije bitno za priču.

Da je Tejresija rekao ovako: " Kad te zasvrbi uvo i poceses ga prstom, ko vise uziva, uvo ili prst?", verujem da ne bi najebao, ali ni to nije bitno za pricu.

4. Tejresija se tu zamisli pa reče: "Kada bi seksualni užitak podelili na deset delova, tri puta po tri dela pripalo bi ženama, a samo jedan muškarcima".
    Posle je najebao zbog te izjave, ali ni to nije bitno za priču.

Da je Tejresija rekao ovako: " Kad te zasvrbi uvo i poceses ga prstom, ko vise uziva, uvo ili prst?", verujem da ne bi najebao, ali ni to nije bitno za pricu.

5. Uvo, razume se. Devojke, ako se ne ugledate uskoro na prvu jebacicu, izgleda da ce ovo biti lock.

6. Па арчери и остали јебачи ја не знам шта се више чека овде ....

ЈА АРЧИМ!

7. Па арчери и остали јебачи ја не знам шта се више чека овде ....

ЈА АРЧИМ!

8. Šano, dušo, šano dušo....

9. pickom oko kurca, sve u 16 :3

10. ŽENE TRPAJU KURČEVE U PIČKE!

11. NAJBOLJE ŽENE SU KURVE !

12. JA KOBJAŠNJAVAM DOK JEBEM ČITAJUĆI ROKEJNDŽELIN "SEXALITY"!

P.S. Uh, što je ovo dobro. :)

13. Ja sam shvatio ovo kao žensku verziju teme "jebanje".

14. ZENE TRPAJU MOJE KURCEVE U PICKE (DA, IMAM DVA KURCA I DEVOJKE SA DVE PICKE! NEKI PROBLEM?!)

15. Pičkom oko kurca, da sve curi iz razbucane pice! <)

16. Ja sam shvatio ovo kao žensku verziju teme "jebanje".

BARAKUDA SHVATA!!

17. Masovni spem, i modovi se uključili. JEBANJE U AKTIVNIM!

18. JA KOBJAŠNJAVAM DOK JEBEM ČITAJUĆI ROKEJNDŽELIN "SEXALITY"!

TAKO JEEE
    :3 <)

19. MENE ŽENE POLIVAJU SVOJIM TELESNIM SOKOVIMA DOK PRSKAJU OD UZBUĐENJA ŠTO ME TRPAJU.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.