Pomozimo Americi, humanitarna pomoć za SAD

1. Samo čekam post mrs. Talentovanog.

2. Meni je presmešno što se sa Talentovano Glupim u poslednje vreme dosta često sprdaju ljudi koji su, kako da se izrazim, pa... Talentovaniji od njega.

3. Како сте само кул и саркастични! 'Ел могу да се дружим свама?

4. Ne Warner, ovde smeju da postuju samo prave Srbende, nisi pravi Srbin ako ti nije do jaja kad Ameriku spiči uragan.

5. А је л' се рачуна ако ми је било до јаја када је цунами сјебао Хаити?

6. Ne, oni nas nisu bombardovali.

7. Naravno Warnere, samo sirotinja da strada! Još su Crnci i Latinosi, kud ćeš bolje...

8. Talentovani, čekamo te.

9. Meni je presmešno što se sa Talentovano Glupim u poslednje vreme dosta često sprdaju ljudi koji su, kako da se izrazim, pa... Talentovaniji od njega.

Lol. Auroro, prozivka!

10. Još su Crnci i Latinosi, kud ćeš bolje...

Они су француска колонија, а Француска бомбардује Либију, а нафтна поља Либије су срце Србије, што значи да сам кул ипак!

11. Они су француска колонија, а Француска бомбардује Либију, а нафтна поља Либије су срце Србије, што значи да сам кул ипак!

TI DEDUKUJEŠ!

12. Lik je bre mnogo tvrdoglav i konzervativan, a mišljenje dobija tačnije uvažava jedino ako mu se dopada, zato i trebamo da se smejemo na njegov račun...

13. Rikelme: doći će on, ubediće te u suprotno...

Kad ti se stariji brat vraća iz zatvora? :D

14. Lik je bre mnogo tvrdoglav i konzervativan

Istina. Ima panjeva fleksibilnijeg mišljenja. meni lično decxko nije loš, mislim da nije ono još uznapredovao za peščanik i tu prosvećeniju ekipu, al da bi se baš uklopio na blog b92 ili komentare danasa. Totalno ga zamišljam ko jednog od onih likova što kad stranci dodju u srbiju, oni krenu poniznim traktatima o ništavnosti necivilizovanog balkana i kurcu. Hahah, fejlčina.

15. Za par dana Dejs, budi strpljiv. Mnogo je ojačao u zatvoru, tako mi reče pre neki dan. :)
    Talentovanog je zanimljivo čitati, ali on ima samo tri teme:
    -politika
    -prozivanje Crnogoraca
    -prozivanje crkve.
    Bukvalno mu se svaki post na to svodi. Daj bre, nisam došo da me mrače.

16. Talentovanog je zanimljivo čitati, ali on ima samo tri teme:
    -politika
    -prozivanje Crnogoraca
    -prozivanje crkve.

Zaboravio si prosvećivanje narodnih masa o kosovskom mitu:)

17. ima samo tri teme:
    -politika
    -prozivanje Crnogoraca
    -prozivanje crkve.
    Bukvalno mu se svaki post na to svodi. Daj bre, nisam došo da me mrače.

+1

Zaboravio si prosvećivanje narodnih masa o kosovskom mitu:)

+1

18. Decxko hipster ti ovo kecoplusovanje:)

19. Decxko hipster ti ovo kecoplusovanje:)

+1, али...
    Немам шта паметно да додам, али хоћу да истакнем ово што је паметно :)

20. СРБИЈА СЕ САГИЊАТИ НЕЋЕ !!11!2

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.