Frontmeni

1. Brus je žešće harizmatičan, skoro su se on i Stiv pobili na probi nekoj.

За то нисам знао. Пусти неку информацију или нешто на ПВТ о томе ако знаш. Волим те занимљивости.

2. Pustiću ti malo kasnije, imam knjigu o njima, neki naš lik pisao. Knjiga prepuna zanimljivih tih zajebancija. :)

3. Да није можда ''У знаку звери'' - Бранко Рогошић? Имам је и ја, мада се не сећам да сам прочитао нешто за тучу.

4. Jeste, jeste, ta je! :)

Ne znam đe je taj deo. Ma nije tuča, nego su se skoro potukli. Bilo bi belaja, da Klajv, tadašnji bubnjar i povremeni bokser, nije rekao da će im jebati kevu ako se ne smire.

5. Na kurac mi ide Đule Van Gog. On na jebenoj baladi koja ima malo brži refren viče "Šutkaa". Idiot.
    I onaj što svira Turski marš je smarač, sad ne mogu ni ime benda ni njegovo ime da se setim, ali znate na koga mislim.

6. Ne znam đe je taj deo. Ma nije tuča, nego su se skoro potukli. Bilo bi belaja, da Klajv, tadašnji bubnjar i povremeni bokser, nije rekao da će im jebati kevu ako se ne smire.

Сад сам се сетио тог дела. Да, нешто су се покачили око нечега, и овај их је раздвојио.

7. Da, da, taj rad.
    Ima još pun kurac angdota. Znaš onu sa fotografom i kad su ga skinuli golog?

8. Znaš onu sa fotografom i kad su ga skinuli golog?

Уф, не могу се сетити. Али знам ону кад је Дејв правио срање у хотелу, па кад је приведен, а пандур понео гитару, па је Дејв показао пар фора пандуру, и пустили га.

9. Znam i tu sa Dejvom. Ali ovo za fotografa je carski. Tokom cele turneje on ih slikao u sramotnim pozama, tipa dok se tuširaju. I njima dopizdelo, napili ga jedno veče, doveli na binu, skinuli golog, slikali i poslali slike nekim njegovim prijateljima novinarima.

10. Јесте! Прочитао сам је за 2 сата кад сам је купио, па сам многе ствари заборавио. Има баш на крају слика Стива у туш кабини.
    Добро ми је и оно кад су упознали Ника. Оно кад је седео за столом, у сакоу, пио кафу ваљда и новине читао, па су мислили да је неки чудак и смејали му се, а касније им постао бубњар.
    Не знам да л' знаш, не пише у књизи чини ми се, да је 1982. у Хамерсмиту, на првом концерту са Брусом, током ''Броја звери'' онај ђаво на бини био Нико!

11. Da, da, jeste, čitao sam!
    Slika stiva u tuš kabini je win!
    Mislili Niko dukatlija, kad ono, carina.
    Edi na bini im je uglavnom menadžer, kako se već zove.

12. Род ''Блади'' Смолвуд! Хаха, и њега су зајебавали док спава и свашта му радили.
    У БГ-у је стајао са стране код миксета, видео сам га.

13. Hahah, gledao sam i u Flight 666 kad su ga zajebavali dok spava. Valjda si tu vid'o.

14. У, ала спемујемо, ал' мени забавно.
    Да, ту сам гледао. Имају још милијарду забавних ствари. Има оно кад Ника пукне лоптица за голф у руку, па каже ''Није добро, ал' добро је што није отила ниже.''
    Дејв ми је занимљив како прича као да му фали подоста зуба.

15. Ili u Meksiku kad se gube..

16. Луди Чак из "Ако ме разумеш" бенда!

Eto čoveka koji zna šta je mjuza.

A, ko je frontmen Metalike?

17. Хетфилд ваљда. Тако?

18. Da li je? Najviše se medijski eksponira mrtvi Lars.

19. То да. Ларса има свагде. Сећам се да су једном изводили почетак ''Ран ту д хилс'' и да су се зајебавали, а у Флајт 666, Ларс прича како се увек ложио на омоте Мејдена и како су им они увек били инспирација. Е, сад, ко је на крају фронтмен, ко ће га знати.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.