Zagonetke

1. Jebite se, nemate pojma.

2. Slepi miš ima veća krila od uloška i on pije krv, a ne upija je, jor argjuments ar invelid!

3. Meni je davno ovo ispricao covek, ali smo se rastali i ja je nosam resio, niti iko koga ja znam i kome sam ispricao, neki tvrde i da nema resenja, al ajde...

Imas onu vagu sa dva tasa, i 12 kuglica, od kojih je jedna ili malo laksa ili malo teza od ostalih, i tri merenja da ustanovis koja je to kuglica. Svako pomeranje se racuna kao merenje, pa i zamena mesta kuglicama sa jednog tasa na drugi.

4. Postavio Pisac i dao neko nerealno objašnjenje koje je njegov burazer, inače genije, smišljao mesec dana.

5. Mancestere
    Kad se preselis u ameriku, onda necu biti u pravu. Sada jesam. JA JESAM!
    http://www.dodaj.rs/f/3P/BC/4rNqwG55/untitled.png

6. Znam ja da ne piju, baš sam i mislio na ove u Južnoj Americi.

7. Ugrizu kravu, i onda ližu ranu celu noć, a imaju u pljuvačci neki enzim koji sprečava zgrušavanje. ŠTO MISLIŠ DA SAM NEOBRAZOVAN DECXKO?!

8. Ali u pitanju nije postojala nikakva specifikacija koja govori da to nešto postoji isključivo i samo u Srbiji, odnosno Evropi tako da ti je argument ponovo invalid. HA!

9. U kojoj drzavi zivimo? Srbija oleeeeeeeeee, oleeeeeeeeee!!1

10. @ Puppetmaster

Da tacno, onaj sto je meni ispricao tu sa kuglicama je rekao da je prvo potrebno resiti ovu sa polugama, i da je kljuc u njoj, a tu je fora u decimalama, ali opet nije moglo...

Haha taj sa parama iz ove emisije je posle svega pokusao da opljacka pare ispred menjacice, al ga stigli i umlatili...

11. Kuglice su 123456789ABC :)
    Meriš prvo 1234 i 5678 pa ako su iste onda imamo slučaj 1, koji je jednostavniji, a ako su različite imamo slučaj 2.
    SLUČAJ 1 (falična se nalazi u 9ABC):

Uzmeš 123 i meriš sa 9AB, ako su iste onda je C, a u suprotnom znaš da se nalazi u 9AB i da li je lakša ili teža, pa zato meriš 9 i A i rešio si.
    SLUČAJ 2 (falična se nalazi u 12345678):

Uzmeš ABC5 (jednu iz druge četvorke i 3 koje su sigurno ispravne) i meriš sa 6784 (jednu iz prve i 3 iz druge četvorke):
    Ako su jednake onda je među 1, 2 ili 3, jer smo njih izbacili iz merenja a pošto sada znamo da li su lakše ili teže ovo je trivijalno;
    Ako se odnos nije promenio (u oba merenja je ista strana tasa bila ista), onda je 6, 7 ili 8, jer oni nisu menjali stranu, opet trivijalno;
    A ako se odnos promenio, onda je ili 5 ili 4, jer su njih dve menjale stranu, a pronalaziš faličnu tako što meriš jednu od njih sa sigurno ispravnom.

12. Дајте неку загонетку за коју нису потребни интеграли и атомска физика.

13. Aaaaaaaaaaaaaaa...:)
    Kurac bi ja ovo resio, a time sam ubijao vreme na strazi u vojsci... Nema veze, naucicu napamet pa cu da se kurcim...:P

14. Дајте неку загонетку за коју нису потребни интеграли и атомска физика.

+ 123
    EDIT Jebač koga pratiš? Samo jedan autor pa me zanima koga? :)

15. Vidru 100%
    Nego, mene interesuje dal ce ovog Spasica da puste iz tvorza nakon one uredbe, mislim prvi mu je zlocin i tako to...

16. Hvala Atife. Ima logike. Jebač neš jebat.

17. ааањњњ, само мене прати :р
    :*

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.