Zagonetke

1. ХАХАХАХАХАХАХАХАХA какав видео ја узео због наслова кад оно генијалштина

2. feeeeeeeeheeeeeeeejl :D

3. јбг, ја укуцао и ово прво излетело... а умро сам кад сам погледао видео све време ми у глави да је јебач правио лололо

4. Откуд знаш да сам ја правио?

5. Ova sa kuglicama je prosta kao pasulj, i ne treba komplikovati. Meni trebalo 1 minut da rešim:
    1. merite 6vs 6
    2. od onih 6 koje prevagnu merite 3vs3
    3. od te tri koje prevagnu uzmete bilo koje dve, jednu ostavite sa strane, ako te dve koje ste uzeli su u ravnoteži znači da je ta treća koju ste ostavili ona koju tražite, ako jedna od dve koje ste stavili prevagne, onda je jasno

6. И откуд знаш да је Видра на клипу?

7. ajde leba ti industrial objasni kako to mislis prevagnu, kada ne znas da li je neispravna kuglica laksa ili teza.

8. pa svejedno, prevasgnuće negde

9. a koje ces da meris, lakse ili teze? razmisli malo, pa ce ti se samo kasti zasto nisi u pravu.

10. Mjeriću jednu po jednu. To je jedno mjerenje.

11. SKOCKO BRUTE FOCE-UJE RESENJE!

12. Ja sam pravnik, praktičar, ne jebem ja te vaše matamatike nidva posto.

13. industrial, caka je u tome što ne znaš da li je lakša ili teža, pa kad dobiješ da su dve nejednake težine, ne možeš znati koja od njih je ispravna...

14. Откуд знаш да сам ја правио?

Ма знам ја да ниси ти, него ми је смешно што сам помислио на могућност да си ти ово правио и да је то Видра на слици. А зајебано овако објаснит преко текста стварно

15. Па и јесам ја правио. Човече.

16. а мииииицааааааа

17. баш си лијепе слике изабрао, хвала

18. Ај нека неко неку загонетку постави.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.