Zagonetke

1. Edit 13 sati.Ne znam da računam, droga mi je spr'žila mozak.

2. Ево један виц,а самим тим и питање,тако да они који знају не одговарају :п

Дошао човек у неки хотел,и на шалтеру му радница рекла да данас има нека специјална понуда,нека ликуша која пуши и пева у исто време. И каже човек као ајде,може.
    И дође он у собу,а унутра мрак и та ликуша,и почне она њему да пуши и да пева у исто време. Следећи дан се хвали од пријатељу шта му се десило,и прича да не верује како је то могуће. Пријатељ му одговори да следећи пут упали светло док му пуши,и тако и буде. Кад је упалио светло пао је од неверице.
    Питање је како ликуша пуши и пева у исто време ?

3. a jebem ti, ovaj random remeti ceo sistem

4. jebemliga ja našo 44

5. onaj donji red su sve trouglovi,kao i citav spoj taj sta vec,lol

6. Ja sam izbrojao 53.

7. sve osim donjeg reda i celine su cetvorougli...

8. Ја избројо 97.

9. Na koju foru si izbrojao 97

10. Како на коју фору? Толико сам пребројо.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.