Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Nzm, ajde reci nam, radoznao sam.
Da kažem rešenje?
Al inače je jebena zagonetka jer je ni članovi mense ne umedu rešiti.
Pa jasno, ta ribica što vredi više od svih ostalih zajedno je poslednja.
Ajde, kaži!
Nije grujane. A što jebeno ne čitaš i ne razmišljaš.
Evo ovako. Doneo je životinje, što znači da mogu da stanu u ruku (male su). Iste su sve, istog pola i ostalog što znači da nije u početku video razliku. "ubrzo je video" što znači da nije odmah ali posle nekog kraćeg vremenskog roka da je jedna vrednija od svih 29 ostalih.
E ta jedna jedina, najvrednija je jebene školjka koja se posle kratkog vremena otvorila i pokazala da u sebi nosi biser koji je čini skupljom od svih preostalih 29.
Kačite zagonetke svoje. Mene smorilo
Au, ko bi se toga sjetio?
http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/09/Billy-D_Approves.gif
E, ovako, vjerujem da znate ovu, ali se ne mogu sjetiti ni jedne druge, pa evo:
Na pecanje su pošla dva oca i dva sina, a tamo su samo tri čovjeka.
Loše ti je ovo brate, ako je jedna imala biser znači da ipak nisu sve iste. Isto ko kad bi rekao imaš 10 istih jabuka i jedna vredi više od svih ostalih zato što je organic. Zagonetka nema smisla.
Ono gore šo sam ja lupio je čak tačnije jer su stvari totalno iste, a znaš kako smrznut čovek pažljivo pali poslednju šibicu i teška srca ubacuje poslednji žeton u slot mašinu.
Mnogo bre lako, daj nešto kao ovo Nešovo, ili bar moje od iznad. Deda, njegov sin, i dedin unuk.
To ti je matoro, akak, na pecanju su sin, otac i deda
Ček da se setim jedne...
edit: setih se, ne znam da li je bila već.
napomena: mačka je besmrtna
Деда са сином и унуком
??
Čisto da kažem da ne treba neka zajebana fizika za ovo, problem nije matematički već logički.
U jednom trenutku mačka će se kretati brzinom svetlosti.
Neće
Zet mi postavio to nedavno, kad se setiš dođe ti smešno logično i dobra je fora, nije neka debilština.
Kako bre besmrtna, pa ima 9 života i ne može više.
Pa ako nema masu onda ne može da ubrza kada čuje zvonce.
Teoretski, ako nema masu znači samo da ne može da ubrzava ali može da se kreće, znači samo da bi odmah krenula tom nekom maksimalnom brzinom. Međutim, najbolje je ne razmišljati na taj način, zamislite da mačka ipak postupno dostiže tu neku brzinu iako nije tačno. Problem nije realan, zato sam rekao da i nije fizičke prirode, više misaona vežbica i obično se pre dosete oni koji nisu osobito tehnički obrazovani.
aJde i ti reci