Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
koliko mark markeza je potrebno da se obori jedan rossi?
Ako nekom drvenom predmetu dodamo slovo V, dobijemo nesto sto je lepo i primamljivo a u sebi ne sadrzi slovo v.
posalji mi odg u pvt,necu nikom reci
Jel na cirilici ili latinici?
па латиница, дода се нешто што је облика слова V
Jel moze malo preciznije to "lepo i primamljivo" jer samo mi se picka mota po glavi
da vam pomognem slovo s postaje š
bombaš?
ili slovo c postaje č zaboravio sam
Mozda i c postaje ch
може и кућа на Косову да постане двособан стан у Београду
Moze i pola brda u vukojebini da postane garsonjera u negotinu. Mozda, ako ima sume dosta xd
može i Fmp zvezda, hehehe
и?
AJDE RECI BRE STA JE
STO ME JEBES BRATE AJDE MI RECI STO ME JEBES
Kolac. Kolač
Gde je v hajlanderu?
Ne znam ni ja jebemu sunce u picku zato sam i pitao, meni palo na pamet motka - votka ali buduci da me je dete sedmi razred pitalo tesko da ono smatra votku lepom i primamljivom.
Eno v iznad c koje je postalo č. Bombaš vam sve nacrtao, samo da se sjetite predmeta.
Mada moglo bi i stočić - štočić. Štočić kao mali STOCK 84 i tako...