Zagonetke

1. Чекај бре Бранко кажеш фали једна кад оно остатак једна... залуђујеш народ бре

2. Ne fali njoj broj 1, nego jedna lubenica, lololo

3. Znao sam da mora da bude neparan broj (2), da mu zbir cifara mora biti 4,7,10,13,16,19,22,25 ili 28 (3), da mu je zbir poslednje dve cifre 1,5,9,13 (4), da mora da se zavrsava sa 1 ili 6 (5) a za 6 sam lupio...i da bude deljiv sa 7...I presekom svega toga dobio sam 301 kao najmanji broj

4. E a ja mislio da je fora ovako.

119= 620-1
    5
    24-1
    430-1
    3
    40-1
    260-1

119=717

5. Moja omiljena:

Jedan čovek sa bradom ulazi s pravom u ženski toalet. Zašto?

6. и ја исто ко Манча, то је и писало у тексту загонетке... ај сијалицо постави

7. Ne fali njoj broj 1, nego jedna lubenica, lololo

Pa da, do 120 joj u svim slučajevima fali jedna lubenica osim sa 7. To sam mislio.

8. Pa fali joj jedna kad hoce da ih prebroji po 2,3,4,5,6... Mislim da je dobro formulisano

9. Zato što je žena s bradom. A i žena spada u čovjeka. OPAAAAAA!

10. Na muškom piše :"Ne radi, idite u ženski."

11. Ne, nema nakaza a muški WC normalno radi...

12. Pa ne fali joj nego ima jednu viška. Valjda.

13. Svaka čast Branko, mada bi bolje kao rešenje bilo vodoinstalater...Cepaj!

14. Vodoinstalater lolol.

EDIT : Laaaaadno.

15. Pa ne fali joj nego ima jednu viška. Valjda.

Е ово.

16. Policajac je svako jutro kupovao ujutru burek i pojeo bi ga na istoj strani gde je pekara. Jednog dana je pre dorucka otisao kod zubara. Zubar mu je rekao nesto i on posle toga nikako ne jede na istoj strani ulice gde je pekara vec na suprotnoj . Sta mu je zubar rekao?

Ova nije losa

17. Rekao mu da jede na drugoj strani

18. S one strane ulice stanuju djevojčice.

19. Rekao mu je da jede na drugu stranu, misleći na drugu stranu vilice. :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.