Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Tako je! Cepaj-kidaj :)
hahahaha pa mlin je na reci :D
Kolko sam glup, bruka. :(
Ovi se sturiše da melju brašno. lolololo
Ahahahahahahaha kako sam se valjao :D
JEDNA REKA, A STO MUKA ŠTA DA RADIM JA, NAZAD NEĆU, NAPRED NE SMEM, PALA ĆUPRIJA
I ja sam se sad ismijao, plačem evo :D
hahaha, ko sad postavlja?
Evo ova mi pade na pamet, mada je poznata dosta:
Zaputio si se negdje, nebitno gdje, recimo u Barandu. I stignes do one raskrsnice okdakle moze da se ide desno ili lijevo. Tu stoje dva brata blizanca, istovjetna. Ti znas za njih, cuo si. Jedan uvijek govori istinu, a drugi uvijek slaze, to im je jedina razlika. Dakle, ne znas koji je od njih lazov. Ti zelis da znas da li je Baranda lijevo ili desno (a nisi gledao "Vratice se rode"). Pitanje je kako ces to da saznas od brace?
batinama izvučeš to iz njih?
Je l' se ja drogiram ili je ovo ovde četvrti put?
Pitaš ga u kojem smjeru bi te poslao njegov brat i odeš u tom smjeru. :D
Ubijes jednog, zivog pitas jel ovaj ziv, ako kaze jeste slagao je ubio si brata istinu i moz se jebat. Ima i tad resenje pitas ga na koju stranu je i odes suprotno onome sta on kaze jer je preziveo lazov.
Nema ko ne zna za to :D Ako se seti neko neke dobre nek postavi :)
Otac i sin imaju saobraćajnu nesreću. Otac ostane na mestu mrtav a
sina odvedu u hitnu.
U hitnoj doktor ugledavši dečka zaprepašćeno reče :"Ovo je moj sin!"
Ko je doktor?
Pitaš ga u kojem smjeru bi te poslao njegov brat i odeš u tom smjeru. :D
Nije no u suprotnom :D
To sam ba i mislio :D
Kevaaaaaa :D
Ili je mu je doktor pravi otac, a Otac u kolima bio pop? :D
Mati njegova, valjda :D