Zagonetke

1. 1/2=0,5+0,5
    12+1=3=>3/2-0,5=1
    3
    2+1=7=>7/2-0,5=3
    ...

2. Pa kreni unazad... (((((1+0.5)2)+0.5)2)+0.5)2)+0.5)2) i to je 31 :)

3. Malo sam sjebo zagrade na pocetku hahaha ima ih vise, al kontas valjda :)

4. Човјек изгуби огромни новац на пади берзе, сјебе се, оде у дневни боравак, узме прави пиштољ пуњен правим мецима и опали себи тачно у чело између очију. Након тога изађе напоље, жив и без имало крви на себи. И не, није промашио, није Супермен или неко коме метак нешто не може. Како је ово изводљиво?

5. Skično sam pokušavao al nikako da dokučim :)

6. Pištolj bio zakočen ili nije repetiro...ma fazon je da kreneš odzada pola pa dodaš pola i onda je lako....

7. PUcao u šliku svoju il u ogledalo?

8. Pa opali se rukom po čelu, niko nije rekao da je pucao, a i niko se ne ubija među oči, nego slepoočnica

EDIT skapirao sam lubenice

9. Адвокако у праву. Постављај

10. E a tamo može i 79, prvi uzme 40, drugi 20, treći 10, četvrti 5 i poslednji isprazni, tojest 4.

11. E a tamo može i 79, prvi uzme 40, drugi 20, treći 10, četvrti 5 i poslednji isprazni, tojest 4.

4/2=2-0,5=1,5
    Ipak ne...

12. Pa piše da poslednji samo isprazni. Ne piše da uzima pola. :P

13. Ovo sam resio sa 6 godina pre polaska u prvi razred. Psiholog je skinuo naocare zinuo i bio u soku nekoliko minuta.

Lololo

­
    Inače moja od pre 3 strane:

Ako se krećeš na sledeći način,

10 kilometara južno, pa 10 kilometara istočno, pa 10 kilometara severno

Koliko ima tačaka na planeti zemlji na kojoj ćeš da kreneš i posle samo 1 ovakvog kretanja da se opet nađeš u njoj?
    I KOJE SU TO TAČKE?

I oni koji su pokušali da reše:

Pretpostavljam severni pol?

Samo jedan pol i to severni. Sa južnog ne možeš da ideš prvo deset km na jug.

What if I told you there are other spots? Odnosno, niste u pravu, ima još tačaka.

14. Која конфузија, педес' загонетки решавате.

Ова са пуцањем у чело. Магнум 357, није напуњено цело буренце?

15. Možda ih ima još, ali sjeverni pol je tačan odgovor...

16. Vreme hladnog rata. Odlučili Ameri da pošalju špijuna u Rusiju da se infiltrira i da im šalje informacije. Odabrali su najboljeg svog operativca i započeli obuku. Intenzivne casove rukog jezika, poznavanja kulture i običaja i sve to. Čovek završio sa najboljim ishodom, priča ruski perfektno, ne možes da primetiš nikakvu razliku između njega i nekoga ko se rodio i odrastao u Moskvi. I odlazi on u Moskvu, smesti se u hotel i to sve. I ode naveče u kafanu, sedne za sto sa nekom rajom ruskom, naruči votku, izvadi cigare ruske, zapali, priča, šali se, pije, raja ga prihvatila normalno i sve cool. I nakon jedno pola sata ulaze u kafanu nekoliko agenata KGB-a i pravo do njega i vele "Gospodine uhapšeni ste, pođite sa nama, vi ste američki špijun!". Kako su oni skapirali ko je on?

17. Ima crnu kosu, ili je ceo crn. Jes glupo, ali mi ništa drugo ne pada na pamet.

18. Pa nije glupo, ceo je crn (crnac)...Cepaj dalje

19. Al su glupi Ameri...Ništa mi ne pada na pamet trenutno, postavljaj slobodno.

20. Kradljivac je precizno isplanirao noćnu pljačku trezora: za 5 minuta je stigao do banke, za 3 minuta ispraznio trezor i krenuo natrag.Zadovoljan zbog uspešno obavljenog posla, lopov je uključio radio u kolima i, kada je čuo muziku, opsovao je i sam se prijavio policiji - znao je da će u svakom slučaju biti uhapšen. Kako ?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.