Zagonetke

1. Al' ne zna ona ko je koju napiso ni ko blje piše...ako se ne varam...

2. Pošto sam pogodio a ne znam ni jednu da postavim (ja znam samo da rešavam) prepuštam da umesto mene postavi branko, ionako reče da ih ima mnogo.

3. Pa ona ce uzeti bilo koju pesmu i reci da je to napisao siromasni. Ako je pogodila udaje se za njega. Ako nije pogodila znaci da je tu pesmu napisao bogati, pa ce onda da se uda za onog koji je napisao drugu pesmu tj za siromasnog... Kontas?

4. A uvijek sam sporo kopčo....

5. A možda i nije imao ruke...

6. Pet prijatelja su kupovali lubenice. Nekoliko lubenica su se nalazile u prikolici. Prvi je kupio polovinu svih lubenica i jos pola lubenice. Drugi je kupio polovinu preostalih lubenica i jos pola lubenice. Sve tako do petog, koji je svojom kupovinom ispraznio prikolicu sa lubenicama. Poznato je jos da je svaki prijatelj dobio ceo broj lubenica! Odredi koliko je bilo lubenica.

7. Sjebo sam, procitaj opet -.-

8. branko130
    Sjebo sam, procitaj opet -.-

E jbg sad ispado neznalica, aj saću ovaj novi XD

9. Ајде Сејо, буди говедо и постави нешто супер - тешко.

10. Evo ja sam jednom već postavljo pa su me izignorisali

Nalaziš se ispred jednih vrata, pored njih su 3 tastera(prekidača). Kroz vrata se ulazi u prostoriju u kojoj su 3 sijalice. Ti možeš samo jednom otvoriti vrata i ući u prostoriju i treba da otkriješ koji taster je od koje sijalice. Tastere možeš pritiskati koliko hoćeš puta. Vrata se ne mogu držati otvorena i te fore.

11. Sejo objasni postupak, mene zanima

12. PS sejo ta je rešena, pročitao sam

13. Men' se čini da nije....

14. Imam uopstenje sa 4 sijalice... Ovo sam resio sa 6 godina pre polaska u prvi razred. Psiholog je skinuo naocare zinuo i bio u soku nekoliko minuta.

15. Ma jeste čitao sam neki dan, upoališ jednu i ostavišš neko vreme, posle se vratip i upališ drugi, uđeš u sobu i ako sijalica gori taj je koji si uključio, ako ne gori ali je topla onda je onaj koji si prvi uključio, a ako nit gori nit je topla onda je onaj treći prekidač koji nisi dirao, Aj sad objasni ove lubenice, kako se računa

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.