Zagonetke

1. Možda je seo u policijska kola i uključio radio stanicu, ili sirenu

2. Ma jok, u svoja kola...

3. Mislim da je fora u tome šta je čuo preko radija, tako da za večeras odustajem, možda sutra :)

4. Da je opisan i on i njegova kola i da je počela potera i to..

5. Ne, jedno mnogo logičnije kobjašnjenje...

6. Čuo je "Lična karta" od Ace Lukasa i ukapirao da mu je u trezoru ispao novčanik :)

7. Snimila ga kamera? Ispao mu novčanik sa dokumentima?

8. Nije ga kamera snimila, savršeno je izveo pljačku...

9. neće imati 5 minuta da pobjegne

10. Pesma koja ide na radiju aludira nekako na njegovu svest i predaje se. Tipa Era-Ameno lololo

11. E da, on je muzički urednik ili voditelj na radio stanici koju je pustio u kolima i čuo je da ploča preskače, što je on bio dužan da spreči da je bio na svom radnom mestu a ne u plački.

12. Bravo Uzurpatore, teraj dalje

13. E, dobre su ti ove, a ja nemam ništa na lageru, pa vidi obrni još jedan krug.

14. Kapetan velikog putničkog broda, jednog je dana pregledao potpalublje i pronašao slepog putnika.Poštujući surovi mornarski zakon, slepi putnik je bačen u okean u kome se udavio.Nakon par dana, kapetan je ponovo naišao na slepog putnika, ali ga nije bacio u more, čak naprotiv, pozvao ga je na večeru sa njim.Kako je nastala ovakva promena u kapetanovom ponašanju? (Nije ga grizla savest, niti je poznavao slepog putnika).

15. Taj drugi slepi putnnik je bio Rej Čarls.

16. Sijalice dečko realno malo nam informacija daješ tako da mož da trućkamo do ujutru al aj ono da mu nije sin neki koji ga je tražio godinama pa se videli posle 30 godina ko u sve za ljubav?

17. Pa nije bio Rej Čarls, nemojmo preterivati...

18. Ma jok Boxere, veruj mi da je rešenje toliko logično da se krije u zadatku...

19. Hoću da kažem, bio je stvarno slep, a ne putnik bez karte.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.