Jel bila ona kad žena kuva jelo za muža i slučajno prospe punu posudu soli u serpu u kojoj sprema jelo. Kad ga je servirala (jelo) mužu, on tražio soli jer mu nije slano.. Kakvo jelo je ona to spremala?
Evo jedna za razmišljanje, ako neko zna neka ćuti.
Treba da izračunate zbir prvih 100 brojeva (1+2... +100), ali naravno ne broj po broj nego na brži i jednostavniji način?
možda nedovršeni radovi, neka greda preti da se otkači možda od potencijalnog pucnja.
Bravo manijače, teraj dalje!
Počela kiša, a nema krova?
Edit: pu, zakasnih..
Jebote, šta sam ja koji kurac rekao?
joj, ja lupio bzvz, a i mrzi me da smišljam sad, neka ga neko drugi.
Je l' me namerno preskačete lololol.
Kakve su to kurčeve zagonetke? PALA FOSNA PA LJUDI BJEŽE AAAAAAA VAU!
Како то да је особа рођена у Масачусетсу, чији су родитељи рођени у Масачусетсу, није рођен као САД држављанин?
Jel bila ona kad žena kuva jelo za muža i slučajno prospe punu posudu soli u serpu u kojoj sprema jelo. Kad ga je servirala (jelo) mužu, on tražio soli jer mu nije slano.. Kakvo jelo je ona to spremala?
Tomdril, da nije zato što je žensko? Pa je onda državljaninka? lolo
Edit:
Ili, nije SAD, već je bio PRE
Možda Masačusets kao ta regija nije oduvek pripadao SAD-u lol.
Bilo AK-47, kuvala mu je jaja.
Jebatga.. Ja znam par komada, al kapiram da sam za iste i čuo baš na ovoj temi.
Можда је Индијанац.
Sve je to nekada pripadalo Englezima, možda se tad rodio a a a?
Kaće odgovor?
Nadao sam se da niko neće da reši ovo Trućovo pa da se pravim pametan kad se vratim iz škole, bedak.
Je li sijalice, je l' ti to na licu mesta smišljaš?
Evo jedna za razmišljanje, ako neko zna neka ćuti.
Treba da izračunate zbir prvih 100 brojeva (1+2... +100), ali naravno ne broj po broj nego na brži i jednostavniji način?
Smišljam kurac, imam knjigu sa zagonetkama, a ovako inače ne umem da zagonetam, samo da odgonetavam...
bukajlijo
n=100
a1=1 d=1
Sn=n/2(2a1+(n-1)d)
S100=100/2(21+(100-1)1)
S100=50(2+991)
S100=50(2+99)
S100=50*101
S100=5050