Zagonetke

1. Elektrotehničar u meni kaže da ima veze sa strujom: stubovi su pod naponom, kabl to sprovodi uzemlju, malo te bzzcne kad prođeš?

2. Jel kanap od velike važnosti za rešenje?

Нема никакве везе с канапом, он је ту да вас зајебава :)

šta, selo opkoljeno vodom sa svih strana, sem te?

није, има гомила улаза у село. ал они опет знају да ли си прошо кроз капију.

3. jedino se na toj kapiji nije plaćao ulaz?

4. ko god prodje kroz kapiju umre nekako i eto, onda znaju da si proso, jer si jelte mrtav

5. па шта, шта ако има неки мудоња који баш оће да плати да не пролази кроз гужву

6. Jel to kapija u smislu da prođeš između tih stubova, il se to samo tako zove kapijom?

7. ближиш се, само тако

8. Nači nije prava kapija opaaa.. Ne mož se prođe tuda uopšte i onda svi znaju ko je prošo a ko nije, jer niko nije prošo lololo

9. То је то! Толко су близу стубови да нико не може да прође. Свака част. Ај постављај.

10. Hahahahaha ne seri da je to rešenje!?
    Neam ja ni jednu, nek baca neko drugi..

11. хаха ај неко ја остао без идеја.

12. kakvo govno od zagonetke, dzordi, jebetekonj

13. што брате, мени био кул фазон кацам провалио

14. сваки становник села је могао да зна ко од туриста је прошао кроз источну капију а ко није, чак и ако их није видео како улазе.

loše formulisano

15. Дајте неку нормалну загонетку док вас нисам поубијао.

16. loše formulisano

па како другачије да формулишем?

17. Aj kad niko neće, imam ja jednu laku (čitaj: glupu)

Otac pozvo ćerku i reko joj da mu kupi neke stvari neophodne za put. Reko joj je da se novac nalazi u koverti na stolu. Devojka je na tren pogledala koverat, videla da na njemu piše 98, uzela novac, stavila ga u novčanik i otišla.
    U prodavnici je kupila stvari za 90 dinara a kada je htela da plati, ispostavilo se da umesto da joj je ostalo 8 dinara da joj fali 4. Kad je došla kući pitala je oca da nije on pogrešio kada je brojao pare. Otac je odgovorio da je on izbrojao tačno ali da je ona pogrešila. Šta je usrala?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.