Zagonetke

1. Погрешила је што није пребројала новац пре него што је кренула, већ се ослонила на то што пише на коверти. Јбг, дешава се.

2. Ćerka sektalika: okrenula je kovertu naopačke. Pisalo je 86 i imalo je 86 dinara.

3. Jel bila ova, što postavljaju serijskim ubicama?

Na sahrani svoje majke devojka ovlaži na nekog lika i momentalno se zaljubi u njega. Međutim, on je otišo a da ga ona nije upoznala. Posle godinu dana njena sestra biva ubijena. Šta se desilo i zašto?

4. Убила је да би опет видела лика на сарани.

5. Ова је много лака.

6. Znači odgovaraš profilu jednog ubice lolo

7. Па, убио сам једну кокошку.

8. I rebus je zagonetka

NTT

9. Crni Džordi, ja očekivao biće neko pametno rešenje kad pogledam vuku, kad ono medjutim...

10. Nekada davno živjeli ste vi i bili ste pametni lopov koji je opljačkao kralja. Osuđeni ste na smrt, ali dobri kralj odluči da sami izaberete način na koji ćete umrijeti. Šta biste izabrali? Zapamtite, vi ste pametni lopov!

11. Da me udave u kraljevoj krvi?

12. Dobro je, ali ti nemaš nikakve koristi od toga. Umrijećeš svejedno. :)

13. Ali kralj, ako je pošten, ili će da umre da bi mu nacedili krv za moje smaknuće, ili će da pišmani sve i da me pomiluje ;)

14. Ma kralj oće da ubije, nije on pošten. :) Ali si ti pametniji od kralja.

15. Sto ste moju zapostavili?

16. Čekaj, znam, moj izbor bi bio da umrem od starosti.

17. Ја бих изабро да умрем од исцрпљености од секса. Да ме нон стоп кљукају вијагром док јебем двајес пички.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.